ACTUALITATEMinistrul Sănătății, Vlad Voiculescu, de acord cu pașaportul de vaccinare. „Aş prefera...

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, de acord cu pașaportul de vaccinare. „Aş prefera un certificat electronic, pe telefon”

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, susține ideea unui document care să ateste vaccinarea, precizând că ar prefera un certificat electronic, care să intre într-un wallet pe telefon.

Ministrul Sănătății a avertizat, într-un interviu acordat TVR, că vor fi state care vor condiţiona primirea pe teritoriul lor de certificarea vaccinării împotriva covid, transmite AlephNews.

„Eu cred că e o idee bună să ai un document care să ateste că te-ai vaccinat. Există deja un certificat. Eu, unul, aş prefera un certificat electronic. Dacă vreţi să-i spuneţi paşaport. Aş prefera să intre într-un wallet pe telefon. Nu vorbim despre limitarea unor drepturi, dar există discuţii la nivel european. În România nu vor exista astfel de limitări, dar în străinătate, în momentul ăsta există limitări”, a spus Vlad Voiculescu, potrivit sursei citate.

El dă ca exemplu de limitare certificarea unie testări la intrarea într-o ţară.

„Nu poţi să spui nu vreau să mă testez, dar vreau să mă duc în Grecia. Dacă vrei să te duci în Grecia, te testezi. Există anumite state care pot impune restricţii”, a spus ministrul Sănătăţii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...