ACTUALITATEMinistrul Sănătății spune că, în 2020, doar 227 de oameni au murit...

Ministrul Sănătății spune că, în 2020, doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19. Claudiu Târziu (AUR): Pentru 0,0004% din totalul numărului de infectați, guvernanții ne-au impus acele măsuri draconice

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a spus că au existat diferențe între raportarea deceselor legate de Covid-19. Potrivit acesteia, au fost detectate diferențe de până la 500 de cazuri între raportările făcute de un spital pe diferite platforme, din cauza modului de raportare al spitalelor, a unor confuzii ale celor care raportează, precum şi din cauza unor întârzieri în raportarea deceselor. Totodată, susține ministrul, unele spitale au recunoscut neraportarea la DSP din diverse cauze.

Ea a explicat că sursa oficială de raportare şi clasificare este certificatul medico-legal şi că OMS a introdus noi coduri de boală pentru COVID şi decesele cauzate de COVID, codurile fiind preluate şi în sistemul oficial de raportare din România.

„S-au analizat mai multe surse de informații. Analiza surselor oficiale a datelor de la INS, arată cifrele: în 2020 s-au înregistrat 16.792 de decese cu diagnostic principat COVID-19 cu virus identificat şi 234 de cazuri cu diagnostic principal COVID-19 cu virus neidentificat . De asemenea, s-au înregistrat 3.590 de decese de alte cauze la care s-a asociat şi un diagnostic secundar COVID-19 cu virus identificat şi 281 decazuri cu diagnostic secundar COVID-19 cu virus neidentificat”, a precizat Mihăilă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ministrul Sănătății a prezentat o analiză a deceselor pentru cele două coduri raportate de spitale, deces confirmat Covid și deces suspect Covid.

„Aceste date sunt raportate de spitale către INSP şi arată că pentru anul 2020 s-au raportat 26.106 decese, din care 227 cu diagnostic principal COVID-19 şi 25.875 cu diagnostic secundar. Referitor la cele 25.875 de decese cu diagnostic secundar COVID, situaţia se prezintă astfel: 19.698 au diagnostic secundar cu codul U071 – deces confirmat COVID şi 6.181 decese au diagnostic secundar U072 – deces suspect COVID”, a explicat Ioana Mihăilă.

Ea a adăugat că în sistemul CoronaForms s-au înregistrat 16.120 de decese pentru 2020, iar în Alerte MS – 18.948 de decese.

Comentând aceste dezvăluiri, Claudiu Târziu, co-președinte AUR, a declarat că pentru „0,0004% din totalul numărului de persoane infectate, guvernanţii ne-au impus acele măsuri draconice de restricție, majoritatea inexplicabile şi absurde, prin care au blocat economia şi societatea”.

„Fraţi români,
Ministrul Sănătăţii ne-a anunţat astăzi că, în 2020, 227 de oameni au murit cu diagnosticul principal COVID-19.
227 din peste 26 de mii de decese!
Sub 1% din totalul anunţat oficial!
Adică aprox. 0,0004% din numărul de infectări oficiale comunicate la finele anului 2020.
Tot Ministrul Sănătății ne-a anunţat că într-una dintre cele două platforme au fost înregistrate 16.120 de decese, iar, în cealaltă platformă – 18.948 de decese. Cîte platforme, atîtea cifre. O diferență de aproape 3000 de decese, vă puteți închipui?
Este pur şi simplu halucinant. Pentru 227 de decese, Dumnezeu să-i odihnească pe acești oameni!, dar însemnînd 0,0004% din totalul numărului de persoane infectate, guvernanții ne-au impus acele măsuri draconice de restricție, majoritatea inexplicabile şi absurde, prin care au blocat economia şi societatea.
Este strigător la cer! Cine ar mai putea da crezare informărilor – fals creditate drept „ştiri oficiale” – propagate de Ministerul Sănătăţii? Ministerul fake-news al Sănătăţii”, a reacționat co-președintele AUR.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Întâiul schior al ţării va susţine o conferinţă de presă şi ne va explica cu maximă precizie de fizician că diferenţa de 3000 nu reprezintă decese, ci naşteri. Este bine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate