ACTUALITATE Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Elevii revin la școală când scade numărul de...

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Elevii revin la școală când scade numărul de infectări

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, miercuri, că școlile nu se vor redeschide până nu scade numărul de infectări, anunță Digi24.

Ministrul Tătaru neagă astfel infomația vehiculată pe surse potrivit căreia autoritățile analizează posibilitatea de a redeschide școlile indiferent de numărul de infectări.

Potrivit surselor, s-ar fi avut în vedere redeschiderea pentru început a grădinițelor și a învățământului primar (clasele pregătitoare – a IV-a).

Discuțiile vin în contextul în care majoritatea statelor europene- Italia, Franța, Germania- și-au ținut deschise școlile, chiar dacă au introdus noi restricții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite