ACTUALITATEMinistrul Sănătății, Nelu Tătaru: Elevii revin la școală când scade numărul de...

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Elevii revin la școală când scade numărul de infectări

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, miercuri, că școlile nu se vor redeschide până nu scade numărul de infectări, anunță Digi24.

Ministrul Tătaru neagă astfel infomația vehiculată pe surse potrivit căreia autoritățile analizează posibilitatea de a redeschide școlile indiferent de numărul de infectări.

Potrivit surselor, s-ar fi avut în vedere redeschiderea pentru început a grădinițelor și a învățământului primar (clasele pregătitoare – a IV-a).

Discuțiile vin în contextul în care majoritatea statelor europene- Italia, Franța, Germania- și-au ținut deschise școlile, chiar dacă au introdus noi restricții.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...