ACTUALITATEMinistrul Sănătății, Nelu Tătaru: Elevii revin la școală când scade numărul de...

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Elevii revin la școală când scade numărul de infectări

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, miercuri, că școlile nu se vor redeschide până nu scade numărul de infectări, anunță Digi24.

Ministrul Tătaru neagă astfel infomația vehiculată pe surse potrivit căreia autoritățile analizează posibilitatea de a redeschide școlile indiferent de numărul de infectări.

Potrivit surselor, s-ar fi avut în vedere redeschiderea pentru început a grădinițelor și a învățământului primar (clasele pregătitoare – a IV-a).

Discuțiile vin în contextul în care majoritatea statelor europene- Italia, Franța, Germania- și-au ținut deschise școlile, chiar dacă au introdus noi restricții.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...