ACTUALITATE Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Elevii revin la școală când scade numărul de...

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Elevii revin la școală când scade numărul de infectări

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, miercuri, că școlile nu se vor redeschide până nu scade numărul de infectări, anunță Digi24.

Ministrul Tătaru neagă astfel infomația vehiculată pe surse potrivit căreia autoritățile analizează posibilitatea de a redeschide școlile indiferent de numărul de infectări.

Potrivit surselor, s-ar fi avut în vedere redeschiderea pentru început a grădinițelor și a învățământului primar (clasele pregătitoare – a IV-a).

Discuțiile vin în contextul în care majoritatea statelor europene- Italia, Franța, Germania- și-au ținut deschise școlile, chiar dacă au introdus noi restricții.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate