ACTUALITATEMinistrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre voturile bolnavilor de covid: Vor fi numărate...

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre voturile bolnavilor de covid: Vor fi numărate separat de persoane care vor purta mască

Voturile persoanelor infectate cu coronavirus vor fi strânse în saci speciali și vor fi numărate separat, de persoane care vor purta mănuși și mască, a declarat, sâmbătă seara, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la Digi24.

Voturile persoanelor infectate vor fi numerate separat, a explicat ministrul Tătaru. Potrivit acestuia, urna mobilă va ajunge întâi la bolnavii care au solicita-o la domiciliu și care sunt în carantină sau izolare. Cei care merg cu urna vor purta mască și mănuși.

La spitalele Covid, cei care merg cu urna vor primi de la unitățile sanitare echipament de protecție în funcție de specificul secției.

Chiar și un bolnav de la terapie intensivă, unde de obicei este interzis accesul persoanelor străine, poate să voteze.

Toate aceste voturi, precizează ministrul Tătaru, vor fi strânse în saci speciali și vor fi numărate separate, de persoane care vor purta mănuși și mască.

După cum a relatat R3Media, persoanele care solicită să voteze la alegerile locale de duminică prin intermediul urnei mobile, invocând faptul că sunt confirmate cu noul coronavirus, trebuie să prezinte pe lângă cerere şi un document din care să rezulte diagnosticul, a informat, sâmbătă, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...