News ȘTIRI Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre voturile bolnavilor de covid: Vor fi numărate...

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre voturile bolnavilor de covid: Vor fi numărate separat de persoane care vor purta mască

Voturile persoanelor infectate cu coronavirus vor fi strânse în saci speciali și vor fi numărate separat, de persoane care vor purta mănuși și mască, a declarat, sâmbătă seara, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la Digi24.

Voturile persoanelor infectate vor fi numerate separat, a explicat ministrul Tătaru. Potrivit acestuia, urna mobilă va ajunge întâi la bolnavii care au solicita-o la domiciliu și care sunt în carantină sau izolare. Cei care merg cu urna vor purta mască și mănuși.

La spitalele Covid, cei care merg cu urna vor primi de la unitățile sanitare echipament de protecție în funcție de specificul secției.

Chiar și un bolnav de la terapie intensivă, unde de obicei este interzis accesul persoanelor străine, poate să voteze.

Toate aceste voturi, precizează ministrul Tătaru, vor fi strânse în saci speciali și vor fi numărate separate, de persoane care vor purta mănuși și mască.

După cum a relatat R3Media, persoanele care solicită să voteze la alegerile locale de duminică prin intermediul urnei mobile, invocând faptul că sunt confirmate cu noul coronavirus, trebuie să prezinte pe lângă cerere şi un document din care să rezulte diagnosticul, a informat, sâmbătă, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate