sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATEMinistrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre voturile bolnavilor de covid: Vor fi numărate...

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre voturile bolnavilor de covid: Vor fi numărate separat de persoane care vor purta mască

Voturile persoanelor infectate cu coronavirus vor fi strânse în saci speciali și vor fi numărate separat, de persoane care vor purta mănuși și mască, a declarat, sâmbătă seara, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la Digi24.

Voturile persoanelor infectate vor fi numerate separat, a explicat ministrul Tătaru. Potrivit acestuia, urna mobilă va ajunge întâi la bolnavii care au solicita-o la domiciliu și care sunt în carantină sau izolare. Cei care merg cu urna vor purta mască și mănuși.

La spitalele Covid, cei care merg cu urna vor primi de la unitățile sanitare echipament de protecție în funcție de specificul secției.

Chiar și un bolnav de la terapie intensivă, unde de obicei este interzis accesul persoanelor străine, poate să voteze.

Toate aceste voturi, precizează ministrul Tătaru, vor fi strânse în saci speciali și vor fi numărate separate, de persoane care vor purta mănuși și mască.

După cum a relatat R3Media, persoanele care solicită să voteze la alegerile locale de duminică prin intermediul urnei mobile, invocând faptul că sunt confirmate cu noul coronavirus, trebuie să prezinte pe lângă cerere şi un document din care să rezulte diagnosticul, a informat, sâmbătă, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE