duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEMinistrul Sănătății din Germania, acuzat de experți că bagă spaima în populație....

Ministrul Sănătății din Germania, acuzat de experți că bagă spaima în populație. El a declarat că urmează o variantă „mortală” a virusului Covid

Experții în sănătate publică l-au criticat dur pe ministrul Sănătății al Germaniei, Karl Lauterbach, după ce acesta a susținut public că urmează o „variantă mortală” a virusului Covid, care ar putea lovi din plin Germania, chiar din toamna acestui an, informează cotidianul german Bild.

Potrivit specialiștilor, afirmațiile lui Lauterbach sunt de natură să inducă panică în rândul populației, mai ales că nu sunt susținute științific de nicio probă.

„Termenul variantă mortală este neştiinţific şi induce nesiguranţă în rândul populaţiei”, a declarat specialistul în virusologie Jonas Schmidt-Chanasit, pentru sursa citată.

Experții în virusologie spun că formele mortale ale virusului sunt greu de anticipat, iar preocuparea ministrului Sănătății ar trebui să fie valul de viroze specifice senzonului toamnă-iarnă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Virusologii susțin că varianta Omicron a virusului Covid s-a dovedit a fi, de fapt, mai puțin severă, provocând mult mai puține decese decât Delta. Astfel, în opinia lor, nu este adecvat să te pronunți la evoluția unei tulpini, fără a avea date concrete susținute de laborator.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pe de altă parte, Organizația Mondială a Sănătății(OMS) nu a dorit să declare încheiată pandemia de Covid și a susținut că statele trebuie să fie precaute, în continuare.

Numărul cazurilor de Covid este în scădere la nivel global, OMS a raportat în ultima săptămână, aproape 16 milioane de cazuri noi şi sub 75.000 de decese.

Germania a relaxat restricțiile Covid la începutul lunii martie ac.

 

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate