ACTUALITATEMinistrul Sănătății, Alexandru Rafila, e decis să scoată SMURD-UL, Ambulanța și UPU-rile...

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, e decis să scoată SMURD-UL, Ambulanța și UPU-rile spitalelor din subordinea lui Arafat. Șeful DSU încă nu a știut ce să declare

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila(PSD), s-a decis brusc, să elimine tot ce înseamnă medicină de urgență din subordinea Departamentului pentru Situații de Urgență(DSU), condus de medicul Raed Arafat. Rafila  susține că a sosit timpul ca acestea să treacă în subordinea Ministerului Sănătății, deaorece le și finanțează, însă, asupra cărora nu are un control managerial, informează Hotnews.

Declarația ministrului Rafila vine la scurt timp, după ce George Simion, președintele AUR, a menționat, într-un interviu acordat R3media, că prioritatea aceste formațiuni politice când va ajunge la guvernare va fi demiterea lui Raed Arafat de la conducerea DSU, întrucât „celelalte partide” ar fi șantajate, însă nu cunoaște exact cu ce.

Rafila vorbește de un sistem medical integrativ, abia când instanța a constatat că Raed Arafat nu a putut dovedi cu acte nici calitatea de șef al DSU.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Ele trebuie să funcționeze integrat, iar lucrul acesta trebuie să fie o politică de sănătate a statului român, care nu trebuie să țină cont de persoanele care ocupă, într-un moment sau altul, o poziție de demnitate publică în aceste domenii, ci trebuie să țină cont de nevoia oamenilor din România de a beneficia de servicii de sănătate”, a declarat ministrul Sănătății, la o întâlnire cu presa, potrivit sursei citate.

Jurnaliștii de la Hotnews i-au cerut un punct de vedere medicului Raed Arafat despre această decizie, însă, nu l-a oferit pe loc. El a spus că „va reveni ulterior, cu o declarație pe această temă”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, s-a ferit să spună că decizia de a scoate serviciile de urgență din subordinea lui Arafat, ar fi una politică și i-a avertizat chiar pe jurnaliști, că „nu ar dori să se interpreteze” eronat această declarație.

„Eu nu aș vrea să fie interpretat în vreun fel ceea ce am spus eu, am recunoscut și recunosc public toate meritele domnului Arafat”, a subliniat Alexandru Rafila, potrivit sursei menționate.

Secretarul de stat Raed Arafat este implicat în mai multe procese, privind contestarea deciziilor din pandemie. Ultimul în care figurează „pârât” este cel de pe rolul Judecătoriei Sector 1 Bcurești. Monitorul Oficial l-a acționat în judecată, deoarece nu ar fi achitat publicarea anunțurilor privind deciziile emise în numele DSU.

 

 

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate