luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEMinistrul maghiar de Externe ia apărarea căsătoriei dintre un bărbat și o...

Ministrul maghiar de Externe ia apărarea căsătoriei dintre un bărbat și o femeie la CNN, pe fondul ideologiei LGBT care prinde contur în Europa

Peter Szijjarto, ministrul maghiar de Externe, vorbește în cadrul unei emisiuni la CNN despre cum ideologia LGBT crește în Europa, luând apărarea familiei naturale, și implicit căsătoriei dintre un bărbat și o femeie, potrivit stiripesurse.

„Potrivit Constituției din Ungaria, orice fel de discriminare, inclusiv pe baza orientării sexuale, este interzisă. În Ungaria, nu trebuie să îi fie nimănui frică din cauza orientării sale sexuale. Nimeni nu poate fi discriminat pe această bază.

Și, da, Constituția noastră spune că că o căsătorie poate fi încheiată între un bărbat și o femeie, așa cum prevăd constituțiile a multe state din Uniunea Europeană și din lume. Și, este adevărat, Constituția noastră spună că tatăl este bărbat iar mama, femeie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Așa definește familia Constituția noastră. Dar asta ține de competența națională. Pe această bază, o națiune nu poate fi contrapusă altei națiuni. Și vreau să vă mai spun ceva: este fals că pedofilia și homosexualitatea sunt tratate confuz în lege.

Nu veți găsi nicio propoziție care să confunde aceste două aspecte. Pe de o parte, legea vorbește despre consecințele foarte grave ale pedofiliei iar pe de altă parte, despre protecția copiilor, în ceea ce privește educația orientării sexuale. Sunt două părți complet diferite și separate ale legii. Nimic nu este confuz.”, explică Peter Szijjarto.

Acesta subliniază că, de fapt, cine acuză statul maghiar că a emis o lege „anti-LGBT”, nu a citit textul legii.

„Sunt destul de sigur, ca tată, ca părinte, că îmi cunosc copilul mai bine decât orice ONG sau instituție. De aceea, este mult mai bine să mă ocup eu de educația copiilor mei în ceea ce privește orientarea sexuală, și nu un ONG despre care nu știu cine îl finanțează și ce obiective are.

Legea nu interzice educația referitoare la cultura sau orientarea sau dezvoltarea sexuală, adresată minorilor. Însă acest tip de educație trebuie realizată de personal autorizat și profesionist. Ce vrem să evităm este ca activiștii LGBTIQ să meargă în grădinițe și în școli și să încerce să promoveze acest tip de comportament sau de orientare în rândul copiilor noștri.

Doar părinții pot juca acest rol, este opinia noastră foarte fermă și strictă în această chestiune. Și nu cred că, pe această bază, trebuie fi considerați (mai ostili) decât alte țări sau decât alți legiuitori.”, conchide ministrul de Externe maghiar.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La 15 iunie 2021, Parlamentul Ungariei a votat aproape în unanimitate interzicerea prezenței conținutului LGBTIQ în materialele educaționale sau în emisiunile TV pentru persoanele cu vârsta sub 18 de ani. Noua lege a intrat deja în vigoare.

Comisia Europeană a reacționat foarte dur, spunând că legea este „o rușine”. De asemenea, Parlamentul European (PE) a adoptat o rezoluție care spune că legislația „anti-LGBT” din Ungaria este un atac la adresa democrației, a statului de drept și a drepturilor fundamentale.

Premierul ungar Viktor Orban spune că „legea nu privește homosexualii, ea privește modul în care părinții doresc să facă educația sexuală a copiilor lor”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Orice ar spune alții, trebuie să recunoaștem că ungurii au coloană vertebrală!!! Nu se lasă îngenuncheați de nimeni!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE