luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEMinistrul Energiei din Luxemburg vrea restricții draconice în UE pentru a scădea...

Ministrul Energiei din Luxemburg vrea restricții draconice în UE pentru a scădea dependența de gazul rusesc: Două zile de muncă de-acasă și scăderea limitei de viteză pentru toată lumea

Ministrul Energiei din Luxemburg, Claude Turmes, vrea ca Uniunea Europeană să introducă restricții dure pentru cetățeni, motivate de dorința de a scăpa de dependența de gazul rusesc.

Într-un interviu acordat publicației Der Spiegel, oficialul luxemburghez crede că UE ar trebui să impună o limită de viteză uniformă pe teritoriul tuturor statelor, să oblige toți angajații să lucreze de-acasă minim două zile pe săptămâmă și ca fiecare oraș major din bloc să interzică folosirea mașinilor în weekend.

„Ceea ce avem nevoie la nivelul uniunii sunt o limită de viteză pe tot teritoriul UE și două zile de muncă de-acasă pe săptămână”, a spus Turmes.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Îndemn Comisia Europeană să nu rateze șansa de a pune Europa pe acest drum”, a continuat luxemburghezul.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Aceste măsuri nu sunt originale. Diferite organizații internaționale au amintit că în anii 70 ai secolului trecut, țări precum Elveția sau Olanda au adoptat măsuri de interzicere a circulației mașinilor duminica.

La fel, în România comunistă, regimul a introdus regimul duminicilor pare și impare: practic, mașinile cu numere pare aveau voie să circule într-o duminică, urmând ca viitoarea duminică să fie rezervată mașinilor cu numere impare.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. Nimic nou,ce-a fost va mai fi, si ce va fi a mai fost.. unii zic ca ne intoarcem la comunism, ar fi bine dar eu zic ca gresesc: ne intoarcem la sclavagism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate