ACTUALITATEMinistrul Educației, Sorin Cîmpeanu, afirmă că formularul despre vaccinare este opțional: Nu...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, afirmă că formularul despre vaccinare este opțional: Nu există sancțiuni pentru părinții care nu răspund

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că nu vor exista sancțiuni pentru părinții care nu răspund la formularul despre vaccinare care va fi trimis în școli. Conform acestuia, rolul formularului ar fi acela de a vedea câți vor să se vaccineze.

„Da, se deschid școlile în format normal. Nu există sancțiuni pentru părinții care nu răspund la formularul care prevede intenția de vaccinare.

Intenția este să știm câți vor să se vaccineze, astfel încât să știm cum să ne împărțim.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Să vedem și noi cum stăm, am așa un puseu de sinceritate. Riscul e să răspundă mulți părinți cu nu.

Nu știm câți profesori sunt vaccinați, deoarece din platformă nu le putem extrage datele”, a spus Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

Alianța Părinților (AP) a îndemnat părinții să nu completeze chestionarele pe care le-ar putea primi de la Ministerul Educației și de la Federația Națională a Asociațiilor de Părinți (FNAP).

Formularul de la FNAP este deja online.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Ar putea mai multi parinti care nu vor sa mai dea copii la scoala sa se organizeze prin rotatie sa aiba grija de copii sau sa ia o persoana care sa le mai si predea cate ceva la copii. E doar o ideea!

  2. Recomand parintilor sa suspende anul pentru copii. E cea mai buna solutie. Oricum copii sunt chemati la scoala doar pentru a putea fi vaxinati. Ca scoala nu mai se face. Scoala e acum declarat front de razboi. Feriti copii de razboi si asteptati. E cea mai inteleapta solutie si totodata cea mai neplacuta pentru campeanu si compania. Trimiterea copiilor intr-un loc plin de doritori de ai vaxina sar putea sa ii marcheze pe viata. Nimeni nu va stii la ce vor fi supusi. Asteptati si nu veti pierde nimic. Scoala acum nu e scoala e de fapt unealta in mana conducatorilor pentru remodelarea umanitatii…..Mai cugetati! Nu va grabiti! Dumnezeu cu noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate