EDUCAȚIEMinistrul Educației nu exclude suspendarea anului școlar din cauza „trendului ascendent al...

Ministrul Educației nu exclude suspendarea anului școlar din cauza „trendului ascendent al ratei de infectare”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că nu exclude suspendarea anului școlar, dacă „va fi necesar”, informează 60m.ro. Declarația vine la câteva zile distanță de cea în care afirma că prelungește vacanța de primăvară.

„Trendul ascendent al ratei de infectare ar putea să conducă cu totul la suspendarea anului școlar cu totul. Legea stării de alertă obligă școlile să ia cele mai bune măsuri. Nu poate nimeni să garanteze că nu se închid școlile, este un an imprevizibil și noi suntem obligați să ne adaptăm.”, a precizat Sorin Cîmpeanu.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate