duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEMinistrul de Externe, presiuni asupra Guvernului și Parlamentului în favoarea comunității LGBT

Ministrul de Externe, presiuni asupra Guvernului și Parlamentului în favoarea comunității LGBT

Ministrul de Externe, Luminița Dobrescu, a transmis Guvernului și Parlamentului o scrisoare prin intermediul căreia solicită punerea în aplicare a deciziei CEDO în cazul Buhuceanu și alții împotriva României.

Demersul ministrului de Externe a fost salutat de Asociația Accept, care a apreciat că „inițiativa MAE trage un semnal de alarmă pentru urgentarea recunoașterii familiilor formate din persoane de același sex”.

„Asociația Accept salută demersul Ministrului Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, de a solicita autorităților române să pună în executare Hotărârea CEDO în cazul Buhuceanu și Ciobotaru și alte 20 de `familii` împotriva României. Sperăm că scrisoarea înaintată Guvernului și Parlamentului va urgenta debutul dezbaterilor parlamentare privind recunoașterea și protecția legală a `familiilor` formate din persoane de același sex, inclusiv prin reglementarea parteneriatului civil pentru persoanele LGBT.

Solicităm ca discuția să fie condusă de către partidele politice democratice din Parlament, în consultare cu persoanele direct afectate de reglementare – în acest caz, `familiile` formate din persoane de același sex. De asemenea, este esențială participarea la dezbateri a mai multor reprezentanți ai societății civile și ai instituțiilor ce au ca misiune garantarea egalității și respectării drepturilor omului pentru toți cetățenii României”, a transmis, miercuri, pe Facebook, Asociația Accept.

Sprijinirea LGBT, direcție asumată de MAE

Amintim că, într-un document remis la cererea R3media, Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, pe 28 iulie a.c., faptul că a susținut protestul din Ungaria împotriva legii de protecție a minorilor, organizată de lobby-ul LGBT.

Ministrul Luminița Odobescu a fost consiliera președintelui Klaus Iohannis.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Lichea ordinară și trădătoare.

    20 de hăndrălăi cu pseudo-familii storc bani de la statul român, o afacere ideală, in serviciul UE care folosește asemenea porcării care dividă natiunile in timp ce le stoarce de bani

  2. Când deviația devine normalitate tratamentul nu există. Căsătoria e o taină divină, o soluție pentru slăbiciunea trupească a omului, și este dată de Dumnezeu. Dar și căsătoria are reguli. Pentru a fi acceptată trebuie să aibă loc între un bărbat și o femeie care devin astfel, un trup. Fiind considerat un trup va fi judecat ca unitate. Dumnezeu binecuvântează căsătoria oferind prin împreunarea firească, copii (ei înșiși fiind dovadă a binecuvântării) întărind astfel neprihănirea actului intim dintre bărbat și femeie. Doi bărbați nu pot forma un trup, două femei, asemenea, nu pot forma un trup. Din contră, împreunarea acestora e o urâciune, nu există binecuvântare în acest act. Acceptarea prin lege a acestei deviații ne va îndepărta și mai mult de Dumnezeu, “inmultiti-va și stăpâniți pământul” nu va mai fi posibilă. Nimeni nu-i oprește să facă acte notariale, să-și împartă bunurile cum doresc, nimeni nu-i oprește să trăiască împreună dar să știe că trăiesc în păcat. Ce este păcatul? Este orice făcut împotriva ascultării de Domnul Dumnezeu și este orice făcut împotriva aproapelui. Gândul păcatului stă în fiecare dintre noi dar noi trebuie să facem ce este drept. Iar aici este lupta și dragostea de Dumnezeu, să alegi împotriva firii tale proprii. Ce iubești mai mult, pe tine însuți sau pe Dumnezeu? Dacă te alegi pe tine atunci tu ești dumnezeul tău, dar dumnezeul tău este perisabil, orbește, surzește și moare. Și dacă el moare tu cum vei putea trăi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE