ACTUALITATEMinistrul de Externe, Bogdan Aurescu, mesaj pentru diaspora: Alegeţi votul prin corespondenţă,...

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, mesaj pentru diaspora: Alegeţi votul prin corespondenţă, o modalitate simplă ce vă protejează sănătatea

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis, vineri, un mesaj românilor din diaspora, îndemnându-i să voteze prin corespondență, adăugând că această metodă de vot este una simplă, care protejează sănătatea alegătorilor, informează Agerpres.

Ministrul Aurescu s-a adresat românilor cu reşedinţa sau domiciliul în străinătate, îndemnându-i pe aceştia să se înscrie pentru a vota prin corespondenţă la parlamentarele programate pe 6 decembrie.

În opinia acestuia, votul prin corespondenţă este “o modalitate simplă, eficientă”, care protejează sănătatea alegătorilor.

Potrivit site-ului AEP, până vineri, la ora 17,00, se înregistraseră pentru votul prin corespondenţă aproape 24.800 de români din afară.  Mesajul ministrului Aurescu a fost transmis cu şase zile înaintea termenului limită de înscriere pe platformă.

Reamintim că în ceea ce privește votul din țară, autoritățile- în frunte cu președintele Iohannis- au transmis  în repetate rânduri îndemnul de a vota, spunându-se românilor că nu există niciun risc de infectare cu coronavirus.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...