ACTUALITATEMinistrul de Externe, Bogdan Aurescu, mesaj pentru diaspora: Alegeţi votul prin corespondenţă,...

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, mesaj pentru diaspora: Alegeţi votul prin corespondenţă, o modalitate simplă ce vă protejează sănătatea

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis, vineri, un mesaj românilor din diaspora, îndemnându-i să voteze prin corespondență, adăugând că această metodă de vot este una simplă, care protejează sănătatea alegătorilor, informează Agerpres.

Ministrul Aurescu s-a adresat românilor cu reşedinţa sau domiciliul în străinătate, îndemnându-i pe aceştia să se înscrie pentru a vota prin corespondenţă la parlamentarele programate pe 6 decembrie.

În opinia acestuia, votul prin corespondenţă este „o modalitate simplă, eficientă”, care protejează sănătatea alegătorilor.

Potrivit site-ului AEP, până vineri, la ora 17,00, se înregistraseră pentru votul prin corespondenţă aproape 24.800 de români din afară.  Mesajul ministrului Aurescu a fost transmis cu şase zile înaintea termenului limită de înscriere pe platformă.

Reamintim că în ceea ce privește votul din țară, autoritățile- în frunte cu președintele Iohannis- au transmis  în repetate rânduri îndemnul de a vota, spunându-se românilor că nu există niciun risc de infectare cu coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite