ACTUALITATE Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, mesaj pentru diaspora: Alegeţi votul prin corespondenţă,...

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, mesaj pentru diaspora: Alegeţi votul prin corespondenţă, o modalitate simplă ce vă protejează sănătatea

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis, vineri, un mesaj românilor din diaspora, îndemnându-i să voteze prin corespondență, adăugând că această metodă de vot este una simplă, care protejează sănătatea alegătorilor, informează Agerpres.

Ministrul Aurescu s-a adresat românilor cu reşedinţa sau domiciliul în străinătate, îndemnându-i pe aceştia să se înscrie pentru a vota prin corespondenţă la parlamentarele programate pe 6 decembrie.

În opinia acestuia, votul prin corespondenţă este „o modalitate simplă, eficientă”, care protejează sănătatea alegătorilor.

Potrivit site-ului AEP, până vineri, la ora 17,00, se înregistraseră pentru votul prin corespondenţă aproape 24.800 de români din afară.  Mesajul ministrului Aurescu a fost transmis cu şase zile înaintea termenului limită de înscriere pe platformă.

Reamintim că în ceea ce privește votul din țară, autoritățile- în frunte cu președintele Iohannis- au transmis  în repetate rânduri îndemnul de a vota, spunându-se românilor că nu există niciun risc de infectare cu coronavirus.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite