luni, iunie 24, 2024
ACTUALITATEMinistrul de Externe, Bogdan Aurescu, mesaj pentru diaspora: Alegeţi votul prin corespondenţă,...

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, mesaj pentru diaspora: Alegeţi votul prin corespondenţă, o modalitate simplă ce vă protejează sănătatea

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis, vineri, un mesaj românilor din diaspora, îndemnându-i să voteze prin corespondență, adăugând că această metodă de vot este una simplă, care protejează sănătatea alegătorilor, informează Agerpres.

Ministrul Aurescu s-a adresat românilor cu reşedinţa sau domiciliul în străinătate, îndemnându-i pe aceştia să se înscrie pentru a vota prin corespondenţă la parlamentarele programate pe 6 decembrie.

În opinia acestuia, votul prin corespondenţă este “o modalitate simplă, eficientă”, care protejează sănătatea alegătorilor.

Potrivit site-ului AEP, până vineri, la ora 17,00, se înregistraseră pentru votul prin corespondenţă aproape 24.800 de români din afară.  Mesajul ministrului Aurescu a fost transmis cu şase zile înaintea termenului limită de înscriere pe platformă.

Reamintim că în ceea ce privește votul din țară, autoritățile- în frunte cu președintele Iohannis- au transmis  în repetate rânduri îndemnul de a vota, spunându-se românilor că nu există niciun risc de infectare cu coronavirus.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE