duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEMinisterul Energiei pregătește un clip în care să promoveze reducerea consumului de...

Ministerul Energiei pregătește un clip în care să promoveze reducerea consumului de energie în România

În cadrul unui briefing de presă ce a avut loc la finalul ședinței de guvern de miercuri, Ministrul Energiei Virgil Popescu, a transmis că ministerul pe care îl conduce pregătește un clip despre eficiența energetică, informează Rostonline.ro.

Potrivit acestuia, clipul va fi promovat de televiziuni și are menirea de a învăța populația despre reducerea consumului de energie.

„La nivelul ministerului (Ministerul Energiei- n.red) lucrăm cu Asociația Producătorilor de Energie și cu a celor de gaze naturale, pentru că vrem să promovăm un clip ca să învățăm oamenii pe toate televiziunile, să înțeleagă ce este eficiența energetică, ce înseamnă reducerea costului”, a transmis ministrul Virgil Popescu.

Detaliile pe care ministrul a omis să le transmită sunt cele referitoare la cheltuielile făcute de minister pentru a realiza și distribui acest videoclip. Trebuie amintit faptul că și Guvernul Cîțu, în perioada pandemiei, a venit cu o serie de inițiative asemănătoare, și anume, au fost realizate mai multe clipuri prin intermediul cărora era promovată vaccinarea, inclusiv în rândul copiilor.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate