joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEMinisterul Apărării reafirmă că România nu livrează arme Ucrainei. Oficialii Guvernului acuză...

Ministerul Apărării reafirmă că România nu livrează arme Ucrainei. Oficialii Guvernului acuză Rusia de manipulare

Ministerul Apărării Naționale(MApN) susține că se confruntă cu o dezinformare din partea Rusiei. Oficialii acestei instituții au reafirmat că România nu livrează arme Ucrainei și nici nu este punct de „legătură” pentru echipament militar, în cadrul operațiunilor de export, informează Antena3.

„Orice speculaţii privind utilizarea acestor transporturi comerciale ca acoperire pentru alte acţiuni de natură militară fac parte din arsenalul de propagandă şi manipulare a realităţii activat în contextul agresiunii militare ruse din Ucraina”, au menționat reprezentanții MApN, potrivit sursei citate.

Oficialii Guvernului au reafirmat sprijinul civil, economic pe care îl oferă Ucrainei, în contextul războiului cu Rusia, însă, au susținut că nu se vor implica militar sub nicio formă. În ultimele zile, au fost mai multe dezinformări în acest sens, chiar și prin intermediul atacurilor cibernetice cu care s-a confruntat România, potrivit cărora Ucraina ar fi sprijinită de statul român cu arme.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aceste declarații au fost susținute chiar de Ministerul rus al Apărării, prin intermediul  generalului-colonel Mihail Mizinţev, şeful Centrului Naţional pentru Managementul Apărării din cadrul Statului Major General al forţelor armate ruse, mai notează sursa citată.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

România s-a oferit să sprijine Ucraina, prin reluarea exporturilor de cereale. Acestea se fac prin intermediul căilor ferate și pe Dunăre. În ultimele zile, mai ales după vizita reprezentanților Parlamentului României la Kiev, prin mai multe canale de informare s-a încercat acreditarea ideii că România ar sprijini Ucraina și militar.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE