sâmbătă, iunie 15, 2024
ȘTIRIMinisterul Afacerilor Externe confirmă orientarea pro LGBT a Guvernului: România a semnat...

Ministerul Afacerilor Externe confirmă orientarea pro LGBT a Guvernului: România a semnat o declarație prin care susține „cu mândrie” marșul LGBT de la Belgrad

Ambasadorul României la Belgrad,  Silvia Davidoiu, a semnat o declarație de susținere „cu mândrie” a comunității LGBT din Serbia, cu ocazia marșului de la Belgrad de săptămâna trecută.

Conform declarației semnate de reprezentantul României, țara noastră ar „lucra cu comunitatea LGBT locală pentru a o ajuta să obține locul legitim în societate”.

„Cu ocazia Belgrade Pride 2023 (Marșul LGBT – n.r.) dorim să ne reafirmăm angajamentul de a respecta, promova și proteja drepturile omului pentru toți. Stăm mândri alături de comunitatea LGBT din Serbia și susținem puternic valorile pe care Pride le reprezintă – acceptare, incluziune și diversitate”, sună mesajul semnat de Ambasadoarea României în țara vecină.

Declarația a fost semnată de reprezentanții UE și de alte 24 de țări. Printre acestea nu se află Polonia și Ungaria.

O declarație asemănătoare a fost semnată de România și cu ocazia marșului LGBT de la Budapesta. Documentul respectiv a fost și mai dur, criticând Ungaria fățiș pentru legislația care nu permite promovarea LGBT în fața minorilor fără acord parental.

Într-un răspuns oficial la o solicitare R3media, MAE a confirmat că aceasta este politica oficială a Guvernului României.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

  1. Se bagă și “autoritățile” in seamă, dă bine la UE. Mâine poimâine o să vedem pe instituțiile statului 3 steaguri: al UE, al României și al curcubeului. Iar răspoimâine, pentru promovarea “egalității” minorităților sexuale o să vedem că familia este formată din 2 persoane, indiferent de sexul lor natural și copiii acestora (adoptați, desigur). Ce vreți, PNRR-ul înseamnă multe sacrificii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE