sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEUn cunoscut influencer american a anunțat că s-a VINDECAT de homosexualitate: Nimic...

Un cunoscut influencer american a anunțat că s-a VINDECAT de homosexualitate: Nimic frumos sau adevărat nu poate fi construit sau făcut să crească pe o temelie a răutății

Jurnalistul și influecerul american Milo Yiannopoulos a anunțat că s-a vindecat de homosexualitate și că își va dedica viața lui Hristos, având o devoțiune specială pentru Sfântul și Dreptul Iosif, logodnicul Maicii Domnului.

Într-un interviu acordat siteului Life Site News, fostul editor de la Breitbart a declarat că indicii privind această convertire a lăsat încă din 2017, în cartea pe care a publicat-o, best-seller-ul „Dangerous” (periculos).

Scriitorul, născut în Marea Britanie, este foarte cunoscut în Statele Unite pentru pozițiile sale tranșante, conservatoare. El spune că numai prin Dumnezeu se poate vindeca de păcat și că l-a ales pe Sf. Iosif pentru faptul că acesta a fost protectorul Fecioarei Maria.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Încercările seculare de recuperarea de la păcat sunt fie temporare, fie complet ineficiente. Mântuirea poate fi realizată numai prin devotamentul față de Hristos și de lucrările Sfintei Biserici Catolice. Sfântul Iosif este figura tatălui spiritual al familiei sfinte. În acest timp de nebunie de gen, care mă dedică protectorului masculin al copilului Iisus este un act de credință în patriarhul sfânt al lui Dumnezeu și o respingere a terorii transsexualilor”, a declarat jurnalistul.

„M-am rugat, am băut o cantitate enormă de vodcă și mi-am amintit că nimic frumos sau adevărat nu poate fi construit sau făcut să crească pe o temelie a răutății”, a adăugat el.

Viața i s-a schimbat, a adăugat el: după ce a renunțat să cedeze tentațiilor sexuale, Milo a constatat că nu mai bea la fel de mult, nu mai fumează.

Pe viitor, Milo își dorește să ajute și alte persoane să-și revină din homosexualitate prin terapie.

„Ea (terapia n.r.) funcționează, deși nu pentru toată lumea. În ceea ce privește celelalte aspirații și planuri mele, bine, nici o schimbare: Întotdeauna am considerat că avortul este oroarea morală preeminentă a istoriei umane. Voi continua să spun asta – chiar mai tare decât înainte”, a continuat el.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Tânărul de 37 de ani spune că „Born this way” (născut astfel) este un slogan inventat de lobby-ul homosexualității și nu are legătură cu știința sau realitatea.

„’Născut în acest fel’ este un slogan inventat de lobby-ul homosexual. Este practic PR și nu are nici o bază în știință ‘Născut în acest fel’ este o minciună. Nu este un stil de viață. Este un set de simptome. Nu avem un respect sănătos și adecvat pentru familie. Nu explicăm oamenilor că familia nucleară este cel mai bun motor al oamenilor sănătoși, fericiți.

Dacă le spui oamenilor că ești ceea ce ești și le trimiți mesaje că există ceva moral în asta, atunci homosexualii sunt sărbătoriți ca și cum ar fi ceva intrinsec preferabil de a fi homosexual. Acesta este doar unul dintre lucrurile bolnave pe care o face cultura. Aceste stiluri de viață vă vor suge în mizerie, în droguri, prostituție, pensiune și promiscuitate”, a explicat el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Milo Yiannopoulos a mers și mai departe și și-a denunțat propria „căsnicie” cu un alt bărbat, aruncând în Ocean inelul primit de la acesta, pe care l-a evaluat la 150.000 de dolari, scrie National File.

Milo a fost blocat permanent pe Twitter într-un moment în care avea peste 338.000 de urmăritori, în 2017. Aceeași soartă a avut-o și pe Facebook, doi ani mai târziu. Cartea lui, „Dangerous”, a fost best-seller pe Amazon la o zi după lansare în 2017 și a ajuns pe locul 2 în topul cărților de nonficțiune pe New York Times.

El a recunoscut că în copilărie a fost abuzat sexual de către bărbați.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate