sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEMilionar român, sfaturi pentru tineri: Dacă ești premiantul clasei cinci ani la...

Milionar român, sfaturi pentru tineri: Dacă ești premiantul clasei cinci ani la rând, mută-te de-acolo, pentru că întotdeauna ăla rău îl trage-n jos pe ăla bun / Fără Dumnezeu nu poți face nimic

Sorin Constantinescu, binecunoscut om de afaceri român, i-a sfătuit pe tineri să aibă credință-n Dumnezeu și să se ferească de anturajele toxice.

El le-a transmis tinerilor să fie respectuoși, să practice onoarea și să evite oamenii care îi îndeamnă să bea, să fumeze sau să se drogheze.

„Credință în Dumnezeu, fără Dumnezeu nu poți face nimic. Îți merge bine un an doi și apoi te prăbușești.

Dragoste, onoare, respect. Dacă nu ai onoare în viață, dacă nu respecți nimic, pe cei din jurul tău, n-o să fii respectat niciodată. O să fii un paria.

Și nu sta în găști în toxice. Dacă vezi că stai cu cinci oameni la masă și toți se trag la prostii: hai să bem, hai să fumăm, hai să mergem și așa, fugi de-acolo.

Dacă ești premiantul clasei cinci ani la rând, mută-te de-acolo, pentru că întotdeauna ăla rău îl trage-n jos pe ăla bun. Caută-ți alți colegi, altă gașcă. Nu sta cu oamenii toxici, pentru că îți distrug viața.

Dacă te păcălește unul o dată, înseamnă că ăla e escroc. Dacă te păcălește și a doua oară, înseamnă că ești tu fraier”, a spus Constantinescu, pe canalul său de Youtube.

Omul de afaceri nu s-a ferit să critice părinții care și-au lăsat copiii minori la festivaluri muzicale sau în fața tabletelor, în contextul dramatic produs de Vlad Pascu la 2 mai.

„Am prieteni care au copii de 17-18 ani, în ultimul hal de drogați. Am un prieten care are trei bodiguarzi care-i păzesc copilul, pentru că a pierdut orice fel de control, din cauza drogurilor.

În momentul în care, la 18 ani, i-ai cumpărat Ferrari sau altă mașină scumpă, l-ai terminat pe viață pentru că copilul ăla n-o să mai fie motivat să muncească, să mai facă bani.

Oameni de afaceri sunt mulțumiți că vin seara acasă, îl vedem, îi punem tableta-n brațe și copilul ăla dă scroll și vede tot felul de cocalari, videochatiste și se duce-n direcții care nu-s ok.

Tu, ca părinte, ești criminal dacă la 12-15 ani, lași copilul să vină la 3 dimineața. Cum să faci asta? E o crimă? Eu aș băga părinții ăia la pușcărie dacă fac așa ceva.

Eu am văzut o grămadă de festivaluri, pe la mare, la 2-3 dimineața și erau copii 12-13-14 ani. Cică „însoțiți de părinți”. E o frecție: părintele vine, îl bagă în interior și pleacă. Și vine drogat acasă: e terminat pe viață”, a răspuns Constantinescu tinerilor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate