OPINIIMilioanele de ani și doza trimestrială

Milioanele de ani și doza trimestrială

Am (încă) o uriașă răbdare să văd o explicație serioasă din partea unui imunolog neutru (adică nu de la Pfizer) asupra necesității boosterelor în combaterea omicronului (ni se spune că primele două doze nu reușesc să combată mutațiile, dar a treia, făcută cu aceeași zeamă genetică – mRNA pentru proteină Spike 1.0 – în mod miraculos reușește să combată și mutantul Spike 2.0! – cum? mister!).

De asemenea aștept ca același cineva să ne spună ceea ce până la pandemie era considerat un fapt banal: că este absolut normal ca numărul de anticorpi să scadă la o vreme după infecție sau o primă vaccinare, dar asta nu înseamnă deloc pierderea imunității (memoria antigenului se păstrează, iar anticorpii se produc LA NEVOIE, în caz de o nouă întâlnire cu inamicul). Nu de alta, dar sub presiunea mass media și a științei emise de alde Fauci și de departamentul de vânzări de la Pfizer, văd că nimeni nu mai îndrăznește să spună public că “împăratul e gol”. Toți politicieni și ziarele promovează „acupunctura” sezonieră, iar turma, in goana după imunitate, a renunțat complet să își mai pună întrebări.

Aș pune eu însă o întrebare celor ce au făcut deja doza 3: peste nici trei luni vi se va spune că nu e suficientă nici doza 3, iar apoi nici doza 4. Nu, studiile încă nu au ieșit, dar o să iasă – la timp. Ce veți face atunci? Va veți duce grăbiți să o faceți, cu masca pe față, bine spălați de mâini, ferindu-vă și de umbra voastră, sau o să vă opriți o secundă să reflectați dacă e normal ca un corp complex, dezvoltat și perfecționat de-a lungul milioanelor de ani de evoluție (ca să ne păstrăm în cadrul de referință al științei moderne), să ajungă dependent de un ser artificial administrat la fiecare trei luni?

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. „ca să ne păstrăm în cadrul de referință al științei moderne”

    Eu nu reușesc să înțeleg mult mai multe decât doar presa (liberă au ba), d-le Purcăruș.

    Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate