duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEMilioane de teste COVID-19 fabricate în China au ajuns la cetățenii americani...

Milioane de teste COVID-19 fabricate în China au ajuns la cetățenii americani prin inițiativa Casei Albe. Republicanii intervin și spun că e o problemă de securitate națională

Pe măsură ce trusele gratuite de testare COVID-19, oferite de Casa Albă, ajung la milioane de cutii poștale ale gospodăriilor americane, eticheta „made in China” de pe unele dintre acestea stârnește îngrijorări.

Distribuția, care a început la începutul la începutul lunii ianuarie, face parte dintr-o inițiativă a administrației Biden de a oferi americanilor gratuit 1 miliard de truse de autotestare. O parte considerabilă a acestor truse va fi obținută de la iHealth Labs, o filială din California a producătorului chinez de echipamente medicale Andon Health.

Din decembrie, compania a câștigat contracte în valoare de peste 2,1 miliarde de dolari cu guvernul federal al SUA și cu unele state, conform dosarelor și înregistrărilor contractelor federale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aproximativ 1,8 miliarde de dolari din această sumă au venit de la Departamentul de Apărare (DOD) pentru inițiativa Casei Albe. Departamentul a atribuit laboratorului două contracte pe 13 și, respectiv, 26 ianuarie, care ar aduce peste 354 de milioane de truse fabricate în China (sau aproximativ o treime din total) în gospodăriile americane.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Casa Albă a declarat vineri că 60 de milioane de gospodării din SUA au comandat kiturile de testare gratuite pe un site nou al guvernului. Comanda se livrează de obicei în 7 până la 12 zile, conform site-ului web.

Dependența SUA de China pentru producerea acestor kituri de testare, la doi ani după răspândirea COVID-19 din acea țară, este un apel la socoteală, a spus reprezentantul Rob Wittman (R-Va.).

„Dacă ar fi trebuit să învățăm ceva din această pandemie este că e imperativ necesar să rupem dependența SUA de lanțurile de aprovizionare cu echipamente de protecție individuală și medicale din China”, a spus el pentru The Epoch Times.

Vulnerabilitățile lanțului de aprovizionare din SUA au intrat în centrul atenției în primele luni ale pandemiei, când respondenții din prima linie din America s-au luptat pentru provizii medicale critice și au fost nevoiți să apeleze la alte țări, în principal China, pentru echipament.

„Ar trebui să sprijinim americanii și afacerile productive, nu să ne bazăm pe regimuri neprietenoase”, a mai zis Wittman.

Rep. Brad Wenstrup (R-Ohio) a avut o opinie similară.

„Faptul că Statele Unite ale Americii distribuie în masă teste COVID-19 produse în China evidențiază și mai mult necesitatea de a readuce producția americană pentru industriile critice”, a spus el pentru The Epoch Times, descriind-o ca fiind o „problemă de securitate națională, o problemă de securitate a sănătății.”, conform TheEpochTimes.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. lumea s-a prostit rau. Nu se mai uita la simptome, se increde in niste teste, si vad ca fenomenul e generalizat si la noi. Testele, pentru oricine are 2 neuroni in tartacuta stie ca sunt fake, ca sunt ca lozu in plic. Despre PCR-uri nu mai vorbim, ca pana la si la nivel oficial au recunoscut, acum au aparut lozurile astea in plic, scuipi si iti spune ca esti bolnav, mai nasol e cand iti iese pozitiv si cu apa.
    Pentru ce faci testul? Ca sa decizi tratamentul pentru raceala in functie de asta? Sa-ti iei certificatu nazist mai degraba?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE