duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEMihai Neamțu, despre certificatul verde: Nu vreau să cedez statului acest drept...

Mihai Neamțu, despre certificatul verde: Nu vreau să cedez statului acest drept de a decide el ce trebuie să fac cu corpul meu. Dl. Arafat are profilul perfect al tiranului

Scriitorul Mihai Neamțu se pronunță ferm împotriva introducerii certificatului verde, afirmând că drepturile naturale ale persoanei nu pot fi cedate statului.

Neamțu a spus că pentru drepturile individuale s-a murit în decembrie 1989 și în alte bătălii pentru libertate.

„Eu n-am văzut niciodată statul ăsta, care primește taxe și impozite de la noi, renunțând la privilegiul de a taxa, de a discrimina.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Odată ce dai statului această putere abuzivă de control asupra populației, sunt foarte puțin dispus de a-i ceda lui Arafat puteri nemăsurate, de a decide el cine iese și cine intră dintr-o clădire.

Cred că dreptul ăsta constituțional pentru care s-a murit la revoluție și pentru care alții au murit în revoluțiile lor, mă refer la revoluția americană sau alte lupte pentru libertate date în Occident, nu trebuie cedat.

Nu ai dreptul tu, birocrat, să decizi unde mă duc sau nu mă duc eu.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Sunt două aspecte: cel medical, care ține de vaccin, de medicamente, de scheme de tratament și cel politic: certificatul este în plan politic. Nu le confund. În plan politic, al libertăților individuale, naturale, nu vreau să cedez statului acest drept de a decide el ce trebuie să fac cu corpul meu”, a declarat Neamțu pentru EVZ.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Scriitorul a declarat că secretarul de stat Raed Arafat are profilul unui tiran și că nu răspunde niciodată pentru nimic în fața cetățenilor.

„Dl Arafat are profilul perfect al tiranului, mult mai mult decât o bunicuță care nu are vaccinul făcut, dar care se teme, ea nu reprezintă un pericol pentru sănătatea mea. Este foarte grav să renunți la niște libertăți doar pentru că cineva invocă, astăzi, securitatea sau siguranța medicală.

Parlamentul este singura instituție din România care a mai rămas în legătură directă cu poporul.

Pe când dl Arafat poate să planeze de la înălțimea elicopterului SMURD și să sfideze orice cetățean pentru că el nu se va întâlni niciodată cu oamenii nemulțumiți de sistemul sănătate, din care el face parte de aproape 30 de ani”, a continuat Neamțu.

Autorul „Vocii libertății” s-a întrebat ce a făcut Guvernul Cîțu cu cele 40 de miliarde de euro împrumutate în ultimii doi ani.

„România s-a împrumutat cu 40 de miliarde de euro în doi ani. Unde s-au dus banii ăștia, în această perioadă?

Domnul Cîțu a cheltuit, în stânga și-n dreapta, sume uriașe împrumutate în numele copiilor și al celor nenăscuți încă”, a explicat Mihai Neamțu.

Reamintim că proiectul legii certificatului verde obligatoriu la locul de muncă a intrat în dezbaterea Camerei Deputaților.

Proiectul inițial a fost respins de către Senat.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

 1. Toata stima pentru domnul Neamtu, pentru R3media si toti care lupta pentru ca societatea romaneasca sa nu devina o “vaccinocratie” in care doar vaccinatii si cei ce slujesc acestor interese au drepturi.
  Cand au aprobat legea vaccinarii obligatorii acum un an cred, au spus ca nu se refera la Covid-19, au mintit. Cand au aprobat folosirea certificatului verde au spus ca nu va fi folosit intern, ci doar pentru a circula in strainatate, au mintit.
  Cand le spui sa faca publice toate datele contractului cu Pfizer, nu vor, atunci ce incredere sa avem noi ca cetateni in stat, cand statul refuza transparenta fata de proprii cetateni, din cotizatiile carora sunt platiti.
  Statul nu este in slujba cetatenilor, e stat vs cetateni. Si comunistii erau mai credibili, macar aia daca vaccinau, banii ramaneau la stat, nu vaccinau pentru profit, care pe langa sanatatea publica e un scop in sine astazi.
  Asa incet, incet ne spun azi ca doza 3, booster nu e obligatorie, va mai trece putin si e posibil sa asistam si la asta.
  Eficacitatea vaccinului Pfizer scade la aproximativ 6 luni, iar alte tari iau masuri, in Franta la 65+ e obligatoriu ca sa nu ramai fara certificat, in Regatul Unit, deja cei peste 40 sunt si ei eligibili pentru doza 3, in Coreea de Sud pe fondul cresterii numarului de cazuri cei peste 60 vor fi vaccinati la 4 luni cu doza 3, cei peste 50 la 5 luni, iar ceilalti daca sunt eligibili la 6 luni.
  Astazi Valeriu Gheorghita spunea ca doza 3 nu e obligatorie, poate nu inca, dar nu exclude sa fie obligatorie pentru medici si alte categorii de persoane.
  Daca cedam un drept, ni le vor lua pe toate. Statul acctioneaza ca si cum ar fi doar aparatorul drepturilor vaccinatilor, de aceea numesc acest nou tip politica romaneasca o vaccinocratie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE