EDUCAȚIEMihai Neamțu: Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai...

Mihai Neamțu: Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai bine să începeți dvs experimentul reeducării sexuale a propriilor copii și, după 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen?

Scriitorul Mihai Neamțu a reacționat la ultimele declarații ale unor lideri politici din România și din străinătate pe tema educației sexuale și a legii din Ungaria care protejează copiii de promovarea homosexualității și a transgenderismului.

Mai precis este vorba despre susținerea educației sexuale obligatorii în școlile românești, proiect susținut doar de președintele Klaus Iohannis și de liderii USRPLUS. Un astfel de proiect a fost respins de Senat și are mici șanse să treacă de Camera Deputaților.

În ceea ce privește legea privind protecția minorilor din Ungaria, cei mai duri critici s-au dovedit a fi premierul Olandei Mark Rutte și președintele Franței, Emmanuel Macron.

Rutte a spus că Ungaria nu are ce căuta în UE, iar Macron a declarat că trebuie dusă „o bătălie culturală împotriva țărilor din Est”, insinuând că valorile creștine ale acestora privind homosexualitatea „nu sunt ale noastre”.

În acest context, Mihai Neamțu le-a transmis acestor lideri să înceapă educația de gen cu proprii copii. Nici Macron, nici Rutte, Cioloș, Barna sau Iohannis nu au copii.

„Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai bine să începeți dumneavoastră experimentul reeducării sexuale a propriilor copii și, după 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen?
Până atunci, lăsați-ne-n durerea noastră. Scutiți-ne de rețetele aiuristice ale îndoctrinării pink”, a scris Neamțu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Ciolos Barna,Iohannis si altii care nu au copii, probabil au un handicap major, nu sunt in masura sa ne invete cum sa educam copiii.Daca ar avea putina educatie,nu multa, n-ar vorbi.

  2. Mai criminalilor ce aveti cu copii nostrii? Ii fortati sa se vaxineze , le bagati educatia sexuala fortat….Suferiti de complexul faptului ca nu ati putut avea copii? Pe principiul “sa moara si capra vecinului” vreti sa ii distrugeti? Tot din vechime e o zicala…”cine sapa groapa altuia cade singur in ea!”. Sa nu credeti ca plata pentru ce porcarii faceti nu va venii!

  3. Culmea tupeului acești politicieni infertili biologic vor sa ne spună noua cum să-i educam pe copiii noștri,ei care nu au nici în clin nici în mânecă ,cu eforturile pe care le fac părinții pentru a crește un copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate