EDUCAȚIEMihai Neamțu: Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai...

Mihai Neamțu: Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai bine să începeți dvs experimentul reeducării sexuale a propriilor copii și, după 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen?

Scriitorul Mihai Neamțu a reacționat la ultimele declarații ale unor lideri politici din România și din străinătate pe tema educației sexuale și a legii din Ungaria care protejează copiii de promovarea homosexualității și a transgenderismului.

Mai precis este vorba despre susținerea educației sexuale obligatorii în școlile românești, proiect susținut doar de președintele Klaus Iohannis și de liderii USRPLUS. Un astfel de proiect a fost respins de Senat și are mici șanse să treacă de Camera Deputaților.

În ceea ce privește legea privind protecția minorilor din Ungaria, cei mai duri critici s-au dovedit a fi premierul Olandei Mark Rutte și președintele Franței, Emmanuel Macron.

Rutte a spus că Ungaria nu are ce căuta în UE, iar Macron a declarat că trebuie dusă „o bătălie culturală împotriva țărilor din Est”, insinuând că valorile creștine ale acestora privind homosexualitatea „nu sunt ale noastre”.

În acest context, Mihai Neamțu le-a transmis acestor lideri să înceapă educația de gen cu proprii copii. Nici Macron, nici Rutte, Cioloș, Barna sau Iohannis nu au copii.

„Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai bine să începeți dumneavoastră experimentul reeducării sexuale a propriilor copii și, după 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen?
Până atunci, lăsați-ne-n durerea noastră. Scutiți-ne de rețetele aiuristice ale îndoctrinării pink”, a scris Neamțu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Mai criminalilor ce aveti cu copii nostrii? Ii fortati sa se vaxineze , le bagati educatia sexuala fortat….Suferiti de complexul faptului ca nu ati putut avea copii? Pe principiul “sa moara si capra vecinului” vreti sa ii distrugeti? Tot din vechime e o zicala…”cine sapa groapa altuia cade singur in ea!”. Sa nu credeti ca plata pentru ce porcarii faceti nu va venii!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...