joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEMihai Enache, singurul candidat care promite un București deschis și liber, indiferent...

Mihai Enache, singurul candidat care promite un București deschis și liber, indiferent „ce pandemie ar mai apărea”

Bucureștiul va rămâne un oraș deschis și liber, indiferent ce „altă pandemie” ar mai apărea, este promisiunea lui Mihai Enache, candidatul AUR pentru funcția de Primar al Capitalei.

Cu toții ne amintim de scenele apocaliptice în care mașinile Armatei „vânau” cetățeni pe străzile Capitalei sau de chinul copiilor care nu s-au mai putut juca în aer liber din cauza unor decizii arbitrare.

Precum toți românii, într-o dimineață din primăvara anului 2020, bucureștenii au aflat că nu mai pot ieși pe stradă liberi. Părăsirea domiciliului însemna înarmarea cu formulare scrise, declarații pe proprie răspundere că merg pâine, controale ale Poliției pe stradă și multe amenzi.

Antreprenorii au aflat, de-asemenea, că afacerilor lor se închid. La fel s-au închis și spitalele, instituțiile publice, ca într-un film suprarealist.

Toate acestea s-au terminat, brusc, într-o zi din 2022, fără explicații logice pentru ce s-a întâmplat timp de doi ani, fără răspunderi din partea celor care au devalizat bugete cu măsuri aberante și ineficiente, însă lăsând ușa deschisă reîntoarcerii inopinate a acestora.

„Indiferent ce altă pandemie va mai apărea, Bucureștiul va rămâne un oraș deschis. Resping orice măsură de restricționare a drepturilor și libertăților bucureștenilor”, a promis Mihai Enache, candidatul AUR pentru Primăria Capitalei.

Publicitate electorală
Material executat de MT Continut Media SRL, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE