miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATEMicuța Ecaterina Dima are nevoie de sprijinul nostru pentru a reveni la...

Micuța Ecaterina Dima are nevoie de sprijinul nostru pentru a reveni la o viață normală: Copilul nu își poate coordona decât mâna stangă

Familia Ecaterinei Dima face un apel către oamenii cu suflet pentru a o ajuta pe micuță să revină la o viață normală.

După cum se știe, fata părintelui Nicolae Dima a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii la începutul lunii noiembrie 2022, ajungând în comă.

Ulterior, s-a descoperit că fetița de 12 ani a suferit din cauza unei tumori cerebrale. Ecaterina a ieșit din comă și se află în Germania, unde urmează un tratament foarte costisitor pentru a se recupera. Părintele Dima a numit evoluția Ecaterinei drept o minune.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acum însă, fetița își poate coordona doar mâna stângă și este foarte speriată. Pentru a putea să se trateze în continuare și să-și recapete mișcările în tot corpul are nevoie de 200.000 de euro, o sumă uriașă pentru posibilitățile părinților.

„Nu își poate coordona mișcările decât la mâna stângă dar, slavă Domnului, mișcările se pot recupera. Este, bineînțeles, un pic neliniștită cu privire la starea ei. Nu înțelege foarte bine ce se întâmplă cu ea. Și îi spunem așa: „Uite, Ecaterina, poate nu înțelegi mare lucru, dar mâine va fi mai bine”, ne-a povestit tatăl fetei, preotul Nicolae Dima.

Pentru a continua lungul drum spre normalitate, Ecaterina are nevoie ajutorul nostru. Pentru încă 2 zile, putem trimite un SMS cu textul „Ecaterina” la numărul 8832. Înseamnă doar 2€ pentru noi, dar pentru ea poate însemna recăpătarea sănătății. De asemenea, orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” este o mană cerească pentru Ecaterina.

„Știu că ați fost impresionați de lupta pentru viață a copilei noastre, de zbuciumul nostru de părinți îndurerați și neputincioși. Dacă veți putea sprijini campania noastră cu orice sumă, dați o scânteie de viață copilului nostru, ne roagă părintele Dima.

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele ECATERINA DIMA

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate