ACTUALITATEMesajul de pe tricoul purtat de un medic arădean în timp ce...

Mesajul de pe tricoul purtat de un medic arădean în timp ce se vaccina anti covid: Ce făcui, ce nu făcui, tot de belele dădui. O imagine face cât 1.000 de cuvinte?

Vaccinare anti covid a început și la Spitalul Orășenesc din Ineu, județul Arad. Primii vaccinați au fost managerul spitalului, Monica Mang, și coordonatorul centrului de vaccinare al unității, Dr. Mihai Dudea.

Dacă Monica Mang a ținut să rostească o cuvântare „ca la carte” despre vaccinare, tricoul ales de medic pentru momentul vaccinării a reținut toată atenția internauților.

Astfel, pe tricoul medicului era inscripționat textul „Ce făcui, ce nu făcui, tot de belele dădui”.  „Cel mai sugestiv mesaj” a scris un comentator.  O explicație pentru forma mesajului poate fi faptul că dr. Mihai Dudea este oltean, gorjean de origine.

Mulți dintre cei care au văzut poza au asociat mesajul cu chipul medicului, ce pare resemnat, au sesizat contrastul față de declarația managerului spitalului, Monica Mang, care a spus că „odată cu apariția vaccinului am văzut luminița mult așteptată”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Am așteptat cu emoție și speranță această zi. Dacă în urmă cu ceva timp spuneam că nu zăresc luminița de la capătul tunelului odată cu apariția vaccinului am văzut luminița mult așteptată. Vaccinul împotriva noului coronavirus SARS CoV-2 a primit la finele anului 2020 toate aprobările necesare din partea instituțiilor medicale abilitate după ce cercetătorii din întreaga lume au lucrat la fabricarea acestui vaccin. În momentul de față din informațiile existente este un vaccin sigur și o modalitate de a ajunge la o viața normală.
Decizia de vaccinare a fost a mea personală, trebuie fiecare dintre noi să fim responsabili, să cântărim cu atenție beneficiile și riscurile și să decidem în consecință. Trebuie să înțelegem că prin acest proces organismul creează anticorpi contra virusului și este o șansă extraordinară de a nu permite îmbolnăvirea.
Sfatul meu pentru populație este ca fiecare să se informeze corect, din surse sigure și să ia cea mai bună decizie pentru el și pentru familiile lor”, a spus dr. Monica Mang.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...