ACTUALITATEMesajul AUR cu ocazia nașterii lui Mihai Eminescu: Ridică-te, române!

Mesajul AUR cu ocazia nașterii lui Mihai Eminescu: Ridică-te, române!

Partidul AUR a marcat 15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale și ziua nașterii lui Mihai Eminescu, cu un mesaj simplu, dar elocvent.

Formațiunea lui George Simion și Claudiu Târziu a publicat o fotografie cu Mihai Eminescu, în care este menționat un citat dintr-un articol al acestuia: „Sau țara aceasta să fie în adevăr românească sau nici nu merită să fie!”.

Alături de fotografie a fost inserat o altă zicere eminesciană: „Ceea ce istoria nici unui popor din lume n-a scuzat vreodată e laşitatea”. Comentariul celor de AUR a fost „Ridică-te române!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Mai avem nevoie de 9.468 de lei...

Dragi prieteni, dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele...