ACTUALITATEMesajul AUR cu ocazia nașterii lui Mihai Eminescu: Ridică-te, române!

Mesajul AUR cu ocazia nașterii lui Mihai Eminescu: Ridică-te, române!

Partidul AUR a marcat 15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale și ziua nașterii lui Mihai Eminescu, cu un mesaj simplu, dar elocvent.

Formațiunea lui George Simion și Claudiu Târziu a publicat o fotografie cu Mihai Eminescu, în care este menționat un citat dintr-un articol al acestuia: „Sau țara aceasta să fie în adevăr românească sau nici nu merită să fie!”.

Alături de fotografie a fost inserat o altă zicere eminesciană: „Ceea ce istoria nici unui popor din lume n-a scuzat vreodată e laşitatea”. Comentariul celor de AUR a fost „Ridică-te române!”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate