EDUCAȚIEMesaj în fața sediului USRPLUS după Raportul Matic: Vorbiți de educație sexuală?!...

Mesaj în fața sediului USRPLUS după Raportul Matic: Vorbiți de educație sexuală?! Voi, experți în autosatisfacere manuală / Reacție: Mândri să fim singurii care susțin valorile europene în România

Acum trei zile, un grup de tineri a expus un banner în fața unui sediu al USR PLUS din București.

Mesajul: „Vorbiți de educație sexuală?! Voi, experți în autosatisfacere manuală”. Deocamdată, acțiunea nu a fost revendicată.

Bannerul vine în contextul în care USRPLUS este singurul partid care a susținut în Parlament educația sexuală fără acordul părinților, încă de la vârste fragede. De asemenea, europarlamentarii USRPLUS au fost singurii care au votat Raportul Matic în Parlamentul European.

Replica USRPLUS nu s-a lăsat așteptată: „Mândri să fim singurul partid care susține valorile europene în România.

Nu ne intimidează manifestațiile organizate astăzi de grupări extremiste și xenofobe în fața unui sediu USR PLUS din București.

Condamnăm orice încercare de manipulare privind semnificația Raportului Matic, care este un document UE menit să protejeze femeile de orice formă de violență, să combată discriminarea, pentru ca oricine să aibă acces la servicii de sănătate, indiferent de orientarea sexuală și să extindă achiziția de vaccinuri anti-HPV, pentru a salva femeile care se îmbolnăvesc de cancer de col uterin.
Noi continuăm să luptăm pentru respectarea drepturilor tuturor oamenilor”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

6 COMENTARII

  1. USR Tineret susține valorile europene ale masturbării infantile și ale sexului anal. Tot inainte tovarăși! Sau tot înapoi mai degrabă :))

  2. Porcaria asta cu educatia sexuala si lgbtq sunt dupa parerea mea niste fumigene aruncate de cei care vor resetarea pentru a abate atentia de la esecul vaxin si a pregati pe ascuns in liniste digitalizarea. Trebuie urmarit de fapt ce e in planul 2 si 3 in agenda gunoaielor care ne conduc. Diversiunea e una din armele lor de baza. Suntem cu ochi pe voi anticrestinilor!

  3. Educatia sexuala nu e diversiune ci ceva real,
    prezent in multe tari, care distruge mintile copiilor , ii face neoameni, incapabili sa mai invete ceva .
    Violurile vor creste, la fel sarcinile pt ca este de fapt un loc unde niste nelegiuite vor spune copiilor tot ce stiim ca e pacat, vor pune filmulete si elevii vor deveni obsedati de asa ceva. E o crima impotriva lor si a noastra, Acesti oameni nu vor mai putea sa faca ceva, vor dwvwni viitoei golani vagabonzi prostituate, clienti ai cluburilor. Un viitor negru.

  4. Voi poponarii parlamentari ,,europeni”usr+, vreți să ne faceți ,,binele” cu forța,au mai incercat și alți dictatori Hitler, Mussolini,Stalin .au eșuat lamentabil,cine își mai aduce aminte de ei,îi omagiază cineva? așa se va întâmpla și cu voi gunoaie ale societății,șobolani roșii care va place ,,secera și ciocanul”dar mai mult vă place ciocanul în dos,succesuri.

  5. USR – Uniunea Sabotati Romania, partidul care promoveaza folosirea intestinului gros pe post de organ sexual!!! Astia sunt dezaxatii tarii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...