ACTUALITATEMersul la moaștele Sf. Calinic nu reprezintă motiv întemeiat pentru a intra...

Mersul la moaștele Sf. Calinic nu reprezintă motiv întemeiat pentru a intra în Cernica. Coloană de mașini la intrarea în localitatea aflată în carantină

O coloană de mașini s-a format la intrarea în Cernica, localitatea care găzduiește Mânăstirea cu același nume, pentru că multe persoane vor să meargă să se închine la moaștele Sf. Calinic de la Cernica, a cărui zi de prăznuire este duminică, 11 aprilie.

Zeci de mașini și chiar autocare cu pelerini au fost oprite de către jandarmi la intrarea în localitate, fiind verificat fiecare autovehicul în parte. Jandarmii nu permit intrarea în localitate decât a locuitorilor comunei sau a celor care prezintă un motiv întemeiat pentru a intra în localitate.

Pelerinajul la moaștele Sf. Calinic nu este considerat motiv întemeiat de către oamenii legii, așa că persoanele respective sunt întoarse din drum.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Prefectura Ilfov a anunțat vineri, 10 aprilie, măsuri de verificare a respectării măsurilor și interdicțiilor impuse de autorități privind deplasarea/circulația în localitățile în care a fost instituită măsura de carantinare zonală în localitățile aflate în carantină, printre care și Cernica.

Reamintim că sâmbătă, 10 aprilie, forțele de ordine au oprit intrarea în Mănăstirea Cernica de la 18:00, pentru toate persoanele, indiferent dacă erau sau nu din localitate, după cum R3media a anunțat în exclusivitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite