joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEMedicul Virgil Musta: La apariţia oricărui semn de răceală, izolaţi-vă la domiciliu!

Medicul Virgil Musta: La apariţia oricărui semn de răceală, izolaţi-vă la domiciliu!

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara, recomandă izolarea la domiciliu în cazul apariției oricărui semn de răceală, scrie Digi24.

Potrivit sursei citate, medicul Musta a postat pe Facebook mai multe recomandări în legătură cu sezonul virozelor.

„La apariţia oricărui simptom care ar putea sugera că sunteţi răcit, izolaţi-vă la domiciliu și urmăriți evoluția. Este foarte important ca eventuala infecţie SARS CoV 2 să fie descoperită cât se poate de timpuriu”, a subliniat medicul Musta.

Totodată, potrivit sursei citate, deși există varianta tratamentului la domiciliu pentru formele simple și medii de covid, medicul Musta recomandă tuturor să nu aștepte ca starea să li se înrăutățească și să meargă la spital din timp.

Despre declarațiile repetate ale doctorului Musta în legătură cu pandemia, R3Media a relatat aici.

Publicația Libertatea, citată de R3Media, a prezentat, recent, articol privind legătura dintre Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, în cadrul căruia doctorul Virgil Musta este medic, și care prelucrează testele covid recoltate în clinica la care dr. Musta este acționar și pentru care clinica a încasat 1,7 milioane de lei în două luni de zile.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE