ACTUALITATEMedicul Virgil Musta: La apariţia oricărui semn de răceală, izolaţi-vă la domiciliu!

Medicul Virgil Musta: La apariţia oricărui semn de răceală, izolaţi-vă la domiciliu!

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara, recomandă izolarea la domiciliu în cazul apariției oricărui semn de răceală, scrie Digi24.

Potrivit sursei citate, medicul Musta a postat pe Facebook mai multe recomandări în legătură cu sezonul virozelor.

„La apariţia oricărui simptom care ar putea sugera că sunteţi răcit, izolaţi-vă la domiciliu și urmăriți evoluția. Este foarte important ca eventuala infecţie SARS CoV 2 să fie descoperită cât se poate de timpuriu”, a subliniat medicul Musta.

Totodată, potrivit sursei citate, deși există varianta tratamentului la domiciliu pentru formele simple și medii de covid, medicul Musta recomandă tuturor să nu aștepte ca starea să li se înrăutățească și să meargă la spital din timp.

Despre declarațiile repetate ale doctorului Musta în legătură cu pandemia, R3Media a relatat aici.

Publicația Libertatea, citată de R3Media, a prezentat, recent, articol privind legătura dintre Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, în cadrul căruia doctorul Virgil Musta este medic, și care prelucrează testele covid recoltate în clinica la care dr. Musta este acționar și pentru care clinica a încasat 1,7 milioane de lei în două luni de zile.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...