duminică, iunie 16, 2024
ȘTIRIMedicul Georgiana Scurtu a murit subit la doar 40 de ani. Conferențiar...

Medicul Georgiana Scurtu a murit subit la doar 40 de ani. Conferențiar de la Facultatea de Medicină: Aud cam des de moarte în jurul meu

Georgiana Scurtu, medic la Spitalul pentru Copii Sfânta Maria din Iași, a murit subit la vârsta de 40 de ani.

Lucian Burlea, conferențiar la Facultatea de Medicină a UMF „Gr. T. Popa“ Iași, este cel care a făcut anunțul în cursul zilei de duminică.

„Căteodată toamna, anotimpul meu preferat, mă face să mă simt gol, mai ales atunci când aceasta vine în negru și alb.

Frumoșii ochi din imagine au aparținut uneia dintre cele mai nobile prietene pe care am avut-o și pe care, din foarte mare păcate, de două zile am pierdut-o. Pur și simplu … s-a grăbit și a “fugit”.

Pe Georgiana Scurtu, medic specialist medic specialist chirurgie generala si medic rezident pe oncologie-hematologie la Spital Clinic pentru Copii “Sfânta Maria” din Iași, am cunoscut-o după moartea tatălui meu, parcă răspunzându-i la un mesaj cu urări transmise cu ocazia zilei mele. Am continuat amical discuția îndreptată către tatăl meu. Avea un cult pentru tata. Indirect și decent mă simpatiza și pe mine. I-am simțit inimioara și felul frumos de a fi. Așa s-a născut una dintre cele mai calitative, dar scurte, prietenii cu care am fost binecuvântat în minunata mea viață. La orice oră din zi și din noapte dacă aveam nevoie de ceva, pentru mine sau pentru cineva, sărea și din pat, dacă era în pat, și rezolva. Invariabil.“, a scris medicul.

„Aud cam des de moarte în jurul meu“

„Culmea este că a avut o disponibilitate mai mare, uneori, decât vechile și apropiatele mele prietene din acea unitate. La fel am procedat și eu în puținele dăți când a avut nevoie ea de mine.

De ieri, de când am aflat, nu sunt om. Am un zbucium real și o părere de rău, cum nu vă puteți imagina. Parcă mi-a murit o soră, așa mă simt. Urâtă surpriză la început de toamnă. De când scriu aceste rânduri, s-a întunecat cerul și a început să picure. Îmi pare rău! Și mie îmi pare rău!

În ultimul timp parcă aud cam des de moarte în jurul meu …

Mâine o conduc cu maximă tristete lângă tatăl ei la cimitirul Sfinții Petru și Pavel. Cine a cunoscut-o, acolo își poate lua rămas bun.

Eu … am o tristețe atroce și nu pot să-mi revin. Ce ieșire din scenă și cum arată câteodată hazardul.

Gio, îti mulțumesc mult pentru prietenie și pentru exemplul de om, de dăruire și de fel de a fi. Nu o să te uit. Promit!

Nu vă imaginați cât de rău îmi pare, de-mi vine să plâng ca la tata.

Dumnezeu să te odihnească-n pace, Gio, fetiță minunată! Acum, pentru că am spus asta, mi-au dat lacrimile. Chiar și pentru asta … din inimă îți mulțumesc.“, a scris medicul.

Luna trecută, o asistentă medicală din Botoșani a murit, de asemenea, subit la vârsta de 55 de ani, iar în iunie, medicul George Filip a fost găsit mort în casă. Acesta avea 44 de ani.

La Cluj, medicul Dorin Mureșan (62 de ani) a decedat în timp ce era de serviciu, la ATI.

Potrivit unei postări pe Facebook, Georgiana Scurtu era vaccinată anti-Covid-19.

Sportivi, elevi, copii minori, avocați, medici, profesori au căzut și/sau au murit subit recent. O listă a tuturor acestor cazuri găsiți aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. “Georgiana Scurtu era vaccinată anti-Covid-19”
    -nu va faceti griji, zero scrupule,zero pareri de rau:
    cei care s-au injectat NU AVEAU URECHI SA AUDA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE