ACTUALITATEMedicul Emilian Imbri, mesaj cinic pentru cei care refuză să se vaccineze:...

Medicul Emilian Imbri, mesaj cinic pentru cei care refuză să se vaccineze: Vine frigul și pământul e destul de înghețat și tare

Medicul Emilian Imbri a transmis un mesaj cinic oamenilor care refuză să se vaccineze. Astfel, Emilian Imbri, expert în Sănătate și fost manager al Spitalului Clinic „Dr. Victor Babeș”, a transmis un mesaj cu puternic impact:

„Vin sărbătorile de iarnă și am un mesaj: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare”, a zis Emilian Imbri, expert în Sănătate, pentru B1 TV.

Nu este pentru prima dată când un expert din sănătate iese public cu declarații ofensatoare la adresa societății ori care nu se bazează pe dovezi științifice.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În urmă cu aproape o lună, managerul actual al Spitalului clinic “Dr. Victor Babeş”, Simin Florescu, a declarat că persoanele care au fost infectate cu noul coronavirus ar putea să facă un al doilea episod de boală “chiar mai sever” decât primul în cazul în care nu se vaccinează.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...