joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEMedicul Dana Popescu a murit la mai puțin de o lună după...

Medicul Dana Popescu a murit la mai puțin de o lună după decesul soțului său. A fost una dintre vocile împotriva celor care ridicau semne de întrebare cu privire la vaccinare

La mai puțin de o lună după ce soțul i-a murit din cauza unui cancer galopant, medicul Dana Popescu din județul Iași s-a stins, conform Ziarul de Iași.

Aceasta a fost aleasă secretar al Societăţii Naţionale de Medicină a Familiei şi membrul al grupului de lucru pe Vaccinologie din cadrul societăţii în anul 2018.

Dana Popescu era medic de familie, iar cabinetul acesteia era în Deleni. De-a lungul ultimilor ani, medicul s-a remarcat ca o puternică vocea împotriva celor care ridicau semne de întrebare cu privire la siguranța vaccinului anti-coronavirus.

A fost printre primii medici din Iaşi care a răspuns afirmativ în momentul în care Ministerul Sănătăţii a decis mutarea campaniei de vaccinare din centrele special desemnate în cabinetele medicilor de familie.

„Mama a fost un medic desăvârşit care a luat Jurământul lui Hipocrate foarte în serios. «În orice casă voi intra, o voi face numai spre folosul şi bunăstarea bolnavilor». Implicarea ei în orice activitate nu a cunoscut limite. Energia debordantă atât de molipsitoare a stat la baza multor iniţiative benefice ale lumii medicale. Aşa a fost mama, mereu în folosul oamenilor din jurul ei până în ultima clipă şi pentru asta mă închin şi îi mulţumesc. E nevoie să preţuim fiecare moment şi să ne aducem mereu aminte de noi, pentru că totul este trecător iar noi nu putem decât să privim mereu lumina. Te iubesc mama şi promit că voi duce mai departe tot ceea ce m-ai învăţat”, a scris Dan Popescu, fiul celor doi medici, al rândul său medic rezident, pe Facebook. Fiul Danei Popescu se căsătorise săptămâna trecută.

Dana Popescu reprezintă încă un nume n lunga listă de persoane decedate subit în ultimii 2 ani. Anterior, medicul George Filip din Slatina a fost găsit mort în propria locuință.

Alte cazuri de cadre medicale decedate subit sunt:

O listă neexhaustivă cu toți oamenii decedați subit în ultimii ani – aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

8 COMENTARII

 1. Bine ca ati corectat titlul articolului, sau am citit eu prost initial ca “a fost una dintre vocile care ridicau semne de intrebare cu privire la vaccinare”, fara esentialul “IMPOTRIVA CELOR CARE ridicau semne …”.

  Dumnezeu sa o ierte, si pe sotul ei… Trebuie sa credem in “stiinta” lui Fauci, a lui Citzu, a lui Soros si a tuturor politicienilor si politrucilor pro-“resetare”, care ne vor doar binele intotdeauna. A fost chiar “sigur si eficient”, doar ca in sens total opus.

 2. Spălată pe creier, sărăcuța…Dumnezeu s-o ierte!
  Post scriptum: cum spune și Sfântul Apostol Iacob că credința fără fapte n-are nici o valoare, iată că nici faptele fără credința nu valorează nimic, pentru că lipsește discernământul.

 3. ne indoim serios de biografia enuntzata,
  cu sotzu mare shmecher DSP……..

  in Franta imediat dupa razboi in ’45
  erau 40 de milioane de colaborationisti francezi
  si 40 de milioane de luptatori francezi in Rezistentza
  dintr-un total de 40 de milioane de francezi…..

  poate doamna a jurat,
  În orice casă voi intra, o voi face numai
  pentru 80 de lei de injectie letala.

  pana si robertei anastase ii este clar:
  “nu se poate si cu sufletul in Rai
  si cu p#$% in coor”

  • Dacă medicii au căzut in plasa minciunii vaxinarii ce putem cere altora!? Acum sunt primii care ar trebui să urle in gura mare peste tot că au fost mintiti și omorâți ca șobolanii de laborator! Dar nu, ei tac! Lasă că le pregătește Rafila lege să vaxineze iar toată poulimea și bineînțeles iarăși medicii v-or fi in prima linie la căsăpit… Mai rămâne un singur motiv să se vaxineze iar – nu știu medicină, slab pregătiți, și asta ca să nu folosesc un termen dur… prostani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE