marți, aprilie 23, 2024
ȘTIRIMedicii din SUA demontează manipulările COVID. Miting de mare amploare la Washington:...

Medicii din SUA demontează manipulările COVID. Miting de mare amploare la Washington: „Avem medicamente ieftine și sigure” (VIDEO)

La aproape doi ani de zile de când Organizația Mondială a Sănătății (n.r. – OMS – finanțată de Guvernul SUA și filantropi precum Bill Gates) a declarat oficial „pandemia de COVID-19″, mii de cetățeni americani au protestat în weekend, la Washington DC. Printre aceștia s-au numărat inclusiv medici, care au avut un discurs tranșant față de modul în care guvernul gestionează actuala criză.

Mișcarea de mare amploare s-a desfășurat duminică, o zi în care în mai multe capitale europene au avut loc demonstrații asemănătoare. Participanții la proteste au scandat împotriva obligativității vaccinării, în special la copii, a purtării măștii. De asemenea, s-a cerut oprirea îngrădirii accesului la tratamente. Marea majoritate a participanților la eveniment, desfășurat în aer liber, s-au prezentat fără mască.

Oamenii s-au strâns la Lincoln Memorial, un punct de o deosebită importanță simbolică pentru americani. Mesajele protestatarilor transmise de la tribună s-au concentrat sub îndemnurile „Libertate!” și „Unitate!”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Deși presa apropiată Guvernului îi etichetează pe manifestanți drept „antivacciniști”, manifestanții au exprimat în repetate rânduri faptul că nu se opun vaccinării, ci susțin libertatea fiecărui individ de a alege, fără a fi șantajat.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Doresc ca acest eveniment să ajute la schimbarea actualei narațiuni, aceea că noi suntem o adunătură de ciudați cărora nu le pasă de umanitate. Așa ceva nu este deloc adevărat”, a declarat Matt Tune, unul dintre organizatorii mitingului, potrivit The Washington Post, ziarul multimiliardarului Jeff Bezos.

„Dați măștile jos!”, „Totul este o minciună!”, dar și mesaje ce-l vizează direct pe Joe Biden au fost expuse pe bannerele, pancartele celor prezenți la protest, precum „Let’s go, Brandon!”, „F**k Joe Biden!”.

Medici și cercetători reputați, vorbitori în cadrul protestului de la Washington

Printre vorbitori s-a numărat și medicul Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, care a provocat o adevărată emulație în online, după ce a vorbit despre riscurile serurilor anti-COVID, aflate încă în testare, pe întreg mapamondul, în special în SUA și zona sa de influență, America de Sud, Europa, Australia.

Medicii prezenți la protest au transmis mesajele care în general sunt abordate de personalul de specialitate în cercurile închise, pe la colțuri, necomunicate public de cei cu vizibilitate în media, cu funcții-cheie, deci subordonați direct guvernelor.

„Nu suntem un singur doctor. Suntem 17.000 de medici. Asta înseamnă mai mulți decât la NIH (National Institutes of Health), mai mulți decât la CDC (Centers of Disease Control and Prevention), mai mulți decât la FDA (Food and Drug Administration). Toate acestea (n.r. – listele cu semnături) sunt semnate și verificate.

Există forțe puternice împotriva noastră. Mai are cineva încredere în presă, CDC și FDA sau Fauci? Am fost concediați, șterși de pe Wikipedia, dar suntem puternici, pentru că suntem cu voi.

Avem recomandări incontestabile susținute de date de înaltă calitate. Am o rugăminte. Azi veți auzi adevărul și vreau să vă alăturați pentru a ajuta generațiile viitoare să reziste acestei tiranii”, a declarat unul dintre medici.

De asemenea, au fost criticate dur televiziunile mainstream din SUA, marile corporații din zona farmaceutică (n.r. – Big Pharma), ale multimiliardarilor planetei, respectiv platformele de social media, care cenzurează opiniile avizate ale experților ce se opun variantei guvernamentale, adică celei „oficiale”.

Medicamentele anti-COVID, cenzurate

Dr. Pierre Kory a vorbit despre acordurile încheiate guverne cu oamenii de afaceri influenți, respectiv despre cenzura experților incomozi și a tratamentelor ieftine și eficiente.

„Este un război pentru sănătatea noastră. Ei (n.r. – marile companii farmaceutice) au pus mereu profiturile înaintea sănătății pacienților. Așa a fost de-a lungul zecilor de ani. Acum, ceea ce se întâmplă este o crimă împotriva umanității.

(…) Ei au capturat toate agențiile de sănătate. Avem medicamentele necesare și sigure să tratăm această boală. Această informație a fost ascunsă. De asta avem nevoie de dumneavoastră, să transmitem această informație, pentru că oamenii mor. Ei (n.r. – marile companii, instituțiile media) ne cenzurează, fac propagandă, manipulează mințile a milioane de oameni. Oamenii sunt spălați pe creier și cred că nu există tratament pentru COVID (…) Au căpușat televiziunile, ziarele. Nu au voie să transmită informații despre medicamente ieftine, accesibile maselor, iar oamenii mor.

(…) Suntem americani și vom rezista împotriva tiraniei medicale! Vom câștiga. Trebuie să trăim liberi sau să murim!”, a transmis medicul.

Inclusiv un afro-american a luat cuvântul, Kevin Jenkins. El a vorbit despre importanța de a lupta împotriva tiraniei și a discriminării, în contextul COVID-19. Mai mult, a invocat importanța unității între cetățeni a dragostei față de aproape, a credinței în Dumnezeu, dar a făcut referire și la momente și figuri iconice ale istoriei Americii, precum Martin Luther King.

„Oamenii din această mulțime sunt de partea dreaptă a istoriei”, a declarat Jenkins.

Europenii nu mai cred în „vaccinul, singura soluție”

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat medici, avocați, experți din diverse domenii profesionale și diverse persoane publice, precum: Robert F. Kennedy, Jr., Del Bigtree, Lara Logan, Dr. Paul Marik, Dr. Pierre Kory, Chris Martenson, Steve Kirsch, Dr. Robert Malone, Dr. Peter McCullough, Dr. Christina Parks, Dr. Paul Alexander, Attorney Tricia Lindsay, Kevin Jenkins, Rev. Aaron Lewis, Rabbi Epstein, Tramell Johnson, Jo Rose (Jo Speaks Truth), Angela Stanton King, Kwame Brown, Trahern Crews.

Poliția nu a raportat incidente majore sau arestări, protestele au fost pașnice.

Videoul de la protestul împotriva vaccinării obligatorii și a măsurilor abuzive anti-COVID-19 poate fi urmărit AICI.

Tot duminică, în Europa au fost din nou proteste, în mai multe capitale de pe continent. Inclusiv la Bruxelles, mii de oameni au mărșăluit și au cerut introducerea medicamentelor în farmacii, respectiv eliminarea restricțiilor COVID și mai ales, eliminarea obligativității vaccinării, a pașaportului verde.

De la începutul crizei COVID, OMS a fost principalul purtător de cuvânt al pandemiei. De-a lungul celor doi ani de zile a fost recomandată atingerea imunității naturale sau artificiale prin vaccinare de minimum 60%. Deși în aproape toate statele din SUA și Europa a fost atinsă, restricțiile continuă până în ziua de azi. Mai mult, s-a recomandat iar apoi s-a impus doza 3. În prezent, doza 4 se află la nivelul de recomandare. Cetățenii nu au liber la medicamentele eficiente și ieftine, iar guvernele, inclusiv cel al României, respectiv Administrația Prezidențială, susține că „vaccinarea este singura soluție” (n.r. – în special președintele Klaus Iohannis și fostul premier Florin Cîțu), deși experții și cifrele COVID susțin contrariul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE