sâmbătă, iunie 15, 2024
ȘTIRIMedicii de pe ambulanțe semnalează un fenomen îngrijorător, s-au înmulțit decesele subite:...

Medicii de pe ambulanțe semnalează un fenomen îngrijorător, s-au înmulțit decesele subite: Au apărut recent și e posibil să fie legate de ce s-a întâmplat în ultimii doi ani

Un fenomen îngrijorător a fost semnalat de medicii de urgență din cadrul Serviciului de Ambulanță Mureș, și anume creșterea cazurilor de morți subite în rândul oamenilor, conform Radio România Târgu Mureș.

Potrivit reprezentanților de pe ambulanțe, în săptămâna dinaintea Crăciunului numărul de decese subite a fost la cel mai ridicat nivel, iar preponderent au fost implicați bărbați activi de până în 60 de ani.

„Au fost câteva cazuri de morți subite, specific vârstei cuprinse între 48 și 57 de ani la care, într-adevăr, manevrele de resuscitare au rămas fără rezultat pozitiv. Vorbesc despre ultima săptămână mai ales.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ultimele 3, 4 săptămâni, 9 cazuri de morți subite. Din discuțiile cu colegii s-au înregistrat (și în alte județe – n.r.) cazuri de morți subite dar n-aș putea să vă spun exact numărul lor…

Sigur, erau și înainte cazuri de morți subite, mai ales în jurul vârstei de 40 de ani, dar într-un număr foarte redus. Aveam două cazuri la 6-8 luni, un caz la 10 luni…, a spus Ioan Ivanici, șeful Ambulanței Mureș“.

Tot mai multe decese subite. În 2023 ar putea începe un studiu de analiză

Medicul Ioan Ivanici a spus că în 2023 ar putea începe o analiză privitoare la creșterea exponențială a numărului de oameni care mor subit:

„Probabil că aceste cazuri urmează a fi studiate pentru că ele au apărut recent. Sigur că e posibil să fie și legat de vaccinare, au apărut unele discuții de acest fel și în mediul profesional, în schimb, încă nu s-a putut demonstra clar acest lucru.

Sigur că este îngrijorător. La nivelul Centrului medical Mureș trebuie să fie implicați toți profesioniștii, începând de la medici de familie, studiu clinic, morfopatologia, să vedem rezultatele necropsiei, și așa mai departe“,  spus Ioan Ivanici.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Reamintim că în ultimul an și jumătate au fost semnalate pe întreg globul, dar și în România, numeroase cazuri de morți subite. Chiar dacă autoritățile refuză să facă o corelație între aceste decese subite și vaccinare anti-SARS-CoV-2, s-a demonstrat o conexiune clară între cele două.

Până și medicul Victor Costache, fost ministru al Sănătății în timpul guvernului Ludovic Orban, a pus aceste morți subite pe seama unei boli „din naștere“, adăugând că „defectele cardiace nu sunt diagnosticate sau evaluate corect“

Sportivi, elevi, copii minori, avocați, medici, profesori au căzut și/sau au murit subit recent. O listă a tuturor acestor cazuri găsiți aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

 1. Am fost zilele trecute cu tatal meu ,care are probleme cardiace ,intr-un UPU .Am asteptat vreo 6 ore la camera de garda sa il bage cineva in seama,recunosc viata lui nu era in pericol.In aceasta vreme am observat ca la fiecare 5 minute sosea o ambulanta cu un caz granv,mai ales AVC ,cum mi-a soptit paznicul de la intrare.Trei sferturi erau persoane sub 60 de ani.Bineinteles nimeni din Gestapoul sanitar dambovitean nu va da o explicatie.Au confiscat Omerta de la sicilieni si au plantat-o la Ministerul Sanatatii din Romania.

 2. După 2 ani de supravaccinare avem 1 an de supramortalitate, ținând cont că restul parametrilor au rămas relativ neschimbați.

  Ghici ghicitoarea mea care o fi raportul de cauzalitate ?

  • dupa 2 ani de “ignorare medicala”
   (de la limbrici la cancere)
   corellatziile sint multiple,
   de la caz la caz,
   de la om la om.

 3. accident auto,tino-nino,
  victima se trezeste in Ambulanta:
  -unde mergem?
  -la Morga!
  -pai eu nu sint mort!
  -pai inca nu am ajuns!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE