duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEMedic psihiatru din New York: Albii îmi fac sângele să fiarbă. Aveam...

Medic psihiatru din New York: Albii îmi fac sângele să fiarbă. Aveam fantezii în care goleam un încărcător de pistol în capul unui alb

Un psihiatru din New York declara în timpul unei conferințe organizate de Yale School of Medicine, în aprilie, că are fantezii în care își imaginează că „golește un încărcător de pistol în capul oricărui alb care i-ar sta în cale”. Dr. Aruna Khilanani a rostit discursul rasist – în care a menționat și că albii „îi fac sângele să fiarbă” și „sunt dezaxați mintal, nu de ieri de azi” – la Centrul de Studii pentru Copii care aparține instituției membră a Ivy League.

Înregistrarea audio a fost postată online de Bari Weiss, fostă jurnalistă la New York Times. Ea a etichetat discursul „Problema psihopatică a minții albe” și a setat „obiective de învățare” cum ar fi „Identificarea lipsei de empatie a albilor pentru problema persoanelor de culoare drept o problemă” și „A înțelege cum oamenii albi sunt psihologic dependenți de furia născută în cei negri”.

„Noi suntem calmi, suntem generoși, prea generoși, iar când ne înfuriem, ei folosesc asta pentru a demonstra că suntem nebuni și avem probleme emoționale”, spune Khilanani. „Nimic nu mă înfurie mai mult decât o persoană albă care îmi spune să nu fiu furioasă”, completează ea, înainte să menționeze că și-a îndepărtat „sistemic” toți prietenii albi, în urmă cu „aproximativ cinci ani”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nu mă mai uit la știri. Este spre binele public. Aveam fantezii în care goleam un încărcător de pistol în capul unui alb care mi-ar fi stat în cale, îngropam cadavrul și mă ștergeam pe mâini de sânge, părăsind locul fără să simt vreo vină. Am făcut lumii o favoare”, spune ea.

Psihiatrul, care menționează pe profilul de pe site-ul Independent Doctors of New York că „este expert în tratarea pacienților care au probleme în a-și înțelege propria identitate”, susține că Yale i-a promis să publice înregistrarea discursului imediat după conferință.

După mai multe amânări, a fost făcut disponibil doar pentru uz intern, pentru cei din cadrul instituției, precizează SmartRadio.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În același timp, în luna aprilie, activista americană Patrisse Cullors, co-fondatoare a grupului Black Lives Matter (BLM), a achiziționat o casă de 1,4 milioane de dolari aflată într-o suburbie din Los Angeles, informează Daily Mail.

Locuința este de fapt o proprietate, care include pe lângă casa propriu-zisă și o casă de oaspeți. Detaliul care face afacerea interesantă este că acest cartier este locuit în proporție de 88% de către cetățeni de culoare albă, adică exact categoria pe care BLM o acuză că de „rasism sistemic” în Statele Unite. – citește AICI continuarea.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Propagandă de reprimare a albilor și în Polonia

Greva femeilor din Polonia și-a exprimat criticile față de programele școlare primare și din grădinițe, care prezintă în manuale modelul tradițional de familie. De curând, organizația a precizat că promovarea normalității și a tradiției este în detrimentul copiilor și a definit în mod clar modelul familial tradițional drept „fascist”.

O astfel de declarație a apărut în prima versiune a postării: „În imagini și în text există întotdeauna modelul familial bazat pe un șablon fascist – o femeie, un bărbat, copii, toți albi, polonezi, fără dizabilități, heterosexual și cisgender, religios și supus ordinii catolice. Un astfel de exemplu de „lume adevărată” este o provocare la război pe care ați aruncat-o la picioarele copiilor”, se arată în postarea organizației.

La scurt timp după ce postarea a fost distribuită în online, a fost întâmpinată cu un val puternic de critici și indignare. Mulți au subliniat că astfel de proclamații radicale sunt motivul pentru care Greva femeilor nu mai este susținută pe scară largă în întreaga țară. În urma acestei ultrajuri, postarea a fost editată pentru a nu mai include adjectivul „fascist”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. America este deja pierdută,nu degeaba mulți încearcă să plece în alte țări pentru a-și salva familia.psihiatra psihopata că fi promovată ministru sănătății pentru că are,,merite”.succesuri națiune americană!

  2. Asta nu e psihiatră, asta e pacient vechi de psihiatrie. Cine are curaj să meargă la hoașca asta rasistă ptr o consultație?

  3. nu degeaba se spune ca psihiatrii sunt cei mai dementi….ma intreb de ce nu i se retrage imediat licenta si nu este eliberata din post aceasta femeie cu mintile razna…? ridicarea ideologiei de segregare a albilor de restul lumii. se incearca prin toate metodele posibile si in toate variantele, care va tine la poolime. albi vs alte rase, intepati vs ne-intepati, saraci vs bogati, femei vs barbati, heterosexuali vs “altfel” etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE