marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEMatei Costea (5 ani) suferă de o boală gravă care îi pune...

Matei Costea (5 ani) suferă de o boală gravă care îi pune viața în pericol în orice moment. Părinții copilului au nevoie de ajutorul nostru pentru a-l trata

Matei Costea este un băiețel de cinci ani care de mai bine de un an trăiește un coșmar: face injecții și analize pentru a putea ține sub control o boală care-l poate ucide în orice moment.

Este vorba despre trombocitopenie severă, o afecțiune care îl expune riscului de hemoragii spontane. Pentru el o simplă lovitură poate avea urmări grave. Practic, orice microb îi poate pune în pericol viața.

„S-a lovit de 2 ori la cap și a trebuit de fiecare dată să facem computer tomograf. Pentru că trombocitele aveau valori foarte mici, existau șanse să aibă o hemoragie intracraniană. Are frecvent sângerări din nas, dureri de burtă, vânătăi, stare de vomă și îl dor foarte tare oasele. Înainte să fie bolnav îi plăcea să se meargă pe bicicletă, acum rareori mai poate face acest lucru. Matei nu a mers nici la grădiniță, orice virus ori microb îi poate agrava starea de sănătate”, povestește Mădălina Costea, mama lui Matei.

Părinții au descoperit o clinică din Turcia unde poate fi tratat, dar costurile sunt foarte mari: 26.000 de euro. Mama copilului este studentă, iar tatăl lucrează în construcții, așa că suma le depășește cu mult posibilitățile.

Pe lângă boala lui Matei, neputința de a strânge banii pentru a-l scoate în afara pericolului de moarte îi macină puternic pe cei doi tineri părinți. Pe fondul acestei situații care le-a zdruncinat viața, ne-au cerut ajutorul și speră că împreună vom dona pentru băiatul lor. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” înseamnă continuarea tratamentelor care îl pot salva pe Matei. E prea mic să lupte singur cu un dușman atât de puternic, iar noi suntem prea mari în putere pentru a fi indiferenți față de suferința lui!

Denumire beneficiar: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar la detalii plată/mențiune: MATEI COSTEA

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE