marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEMăsurile restrictive anti-Covid, demascate de un reputat cercetător din Israel. Scrisoare dură...

Măsurile restrictive anti-Covid, demascate de un reputat cercetător din Israel. Scrisoare dură către Guvernul de la Ierusalim

Medicii din sistemul public de sănătate din Israel, țara cu cele mai mari cifre de vaccinare, au început să recunoască faptul că Guvernul a impus populației măsuri ineficiente în combaterea pandemiei, iar personalul din sănătate a fost presat să susțină puncte de vedere în care nu credea.

După aproape doi ani de zile de măsuri severe, care au determinat efecte grave în plan social și economic la nivel mondial, un cunoscut cercetător s-a destăinuit guvernanților și cetățenilor. Mai precis, este vorba despre o scrisoare publică a lui Ehud Qimron (foto centru), șeful catedrei de Microbiologie și Imunologie de la Universitatea din Tel Aviv.

Fuga de virus prin izolare și mască, testarea și vaccinarea sunt măsuri care și-au demonstrat ineficiența în această perioadă dificilă, acțiuni asupra cărora guvernul a fost avertizat, dar nu a luat în seamă, potrivit cercetătorului din Israel.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ehud Qimron este doar unul dintre marii experți care au avertizat decidenții politici că măsurile de gestionare a pandemiei sunt greșite. Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină și Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARN mesager, microbiologul Didier Raoult sunt alte personalități care au fost cenzurate pentru punctele lor de vedere, care ulterior s-au dovedit a fi valide.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Scrisoarea profesorului Ehud Qimron către Guvernul Israelului, tradusă de pe siteul N12:

„Este limpede că ați eșuat lamentabil în aproape toate măsurile voastre și până și presei i-a devenit greu să vă acopere rușinea”

Pe scurt, celebrul medic din Israel spune că măsurile restrictive din ultimii doi ani au fost, de fapt, o mare păcăleală.

Qimron a explicat punct cu punct unde a greșit guvernul, în gestionarea crizei COVID. Astfel, dacă s-ar fi ținut cont de sfaturile experților necontrolați politic, pandemia ar fi fost de mult încheiată, lasă de înțeles profesorul din Tel Aviv.

„Până la urmă, adevărul iese întotdeauna la lumină. Și adevărul în privința coronavirusului începe să se dezvăluie. Atunci când concepte distructive se prăbușesc unul după altul, nu mai rămâne decât să ne adresăm experților care au gestionat această pandemie: noi v-am zis! Cu doi ani întârziere, realizați în sfârșit că un virus respirator nu poate fi învins și că orice încercare de acest fel este destinată eșecului. Nu recunoașteți, pentru că nu ați recunoscut aproape nici o eroare în ultimii doi ani, însă, privind în urmă, este limpede că ați eșuat lamentabil în aproape toate măsurile voastre și până și presei i-a devenit greu să vă acopere rușinea.

Ați refuzat să recunoașteți că infecția vine în valuri care dispar singure, în ciuda anilor de observații și a cunoștințelor științifice. Ați insistat să atribuiți fiecare declin al unui val exclusiv măsurilor voastre și astfel, printr-o propagandă mincinoasă, ‘ați învins flagelul’. Și după aceea l-ați învins din nou. Și din nou, și din nou, și din nou. Ați refuzat să recunoașteți că testarea în masă este ineficientă, deși propriile voastre planuri de contingență afirmau asta (Planul de pregătire a sistemului de sănătate pentru o pandemie de gripă – 2007, p.26).

Ați refuzat să recunoașteți că trecerea prin boală oferă mult mai multă protecție decât vaccinul, în ciuda cunoștințelor existențe și a observațiilor care arătau că persoanele vaccinate netrecute prin boală au un risc mult mai mare de a se infecta decât persoanele trecute prin boală. Ați refuzat, în ciuda a ceea ce arătau studiile științifice, să recunoașteți că persoanele vaccinate sunt contagioase. Pe această bază, ați încercat să ajungeți la imunitatea de grup prin vaccinare – ați eșuat și aici.

Ați insistat să ignorați realitatea că boala este de zeci de ori mai periculoasă pentru grupurile de risc și pentru adulții vârstnici decât pentru tinerii care nu fac parte din grupurile de risc, în ciuda informațiilor care au venit din China încă din 2020. Ați refuzat să adoptați ‘Declarația de la Barrington’, semnată de peste 60.000 de oameni de știință și profesioniști medicali sau orice alte programe de bun simț.

Ați ales să îi ridiculizați, să îi calomniați, să le deformați spusele și să îi discreditați. În locul programelor bune și al persoanelor bune, ați ales niște profesioniști cărora le lipsea pregătirea potrivită pentru gestionarea pandemiilor (medici generaliști pe post de consilieri șefi ai guvernului, veterinari, agenți de securitate, personal din presă etc.) Nu ați creat un sistem eficient pentru a semnala efectele secundare ale vaccinurilor, iar rapoartele despre efectele secundare au fost eliminate până și de pe pagina dvs. de Facebook.

Medicii evită să lege efectele secundare de vaccin, de teamă că îi veți persecuta așa cum ați făcut-o cu unii dintre colegii voștri. Ați ignorat numeroase rapoarte care vorbeau despre schimbările în intensitatea și durata ciclurilor menstruale. Ați ascuns informații care ar fi permis o cercetare obiectivă și adecvată (de exemplu, ați șters datele pasagerilor de pe aeroportul Ben Gurion). În schimb, ați decis să publicați articole lipsite de obiectivitate împreună cu membri din conducerea Pfizer despre eficiența și siguranța vaccinurilor.

Totuși, de la înălțimea orgoliului vostru, ați ignorat și faptul că până la sfârșit Adevărul va ieși la lumină. Și el a început să iasă. Adevărul este că ați adus încrederea publicului în voi la un nivel fără precedent de jos și că v-ați erodat statutul de autoritate. Adevărul este că ați risipit în van sute de miliarde de șekeli – pentru a publica acte de intimidare, pentru teste ineficiente, pentru lockdown-uri distrugătoare și pentru a tulbura rutina vieții în ultimii doi ani.

Ați distrus educația copiilor noștri și viitorul lor. Ați făcut în așa fel încât copiii să se simtă vinovați, speriați, să fumeze, să bea, să devină dependenți de droguri și iritabili, după cum o atestă directorii de școli din toată țara. Ați distrus viețile, economia, drepturile omului, sănătatea mintală și fizică. I-ați calomniat pe colegii care au refuzat să vi se supună, i-ați asmuțit pe oameni unii împotriva altora, ați dezbinat societatea și ați polarizat discursul. I-ați etichetat, fără nici o bază științifică, pe oamenii care au optat să nu se vaccineze drept inamici publici și răspânditori de boală.

Ați promovat într-un mod fără precedent, o politică draconică de discriminare, de negare a drepturilor și de selecție a oamenilor, inclusiv a copiilor, în funcție de opțiunile lor medicale. O selecție lipsită de orice fel de justificare epidemiologică. Când compari măsurile distructive pe care le-ați urmat cu politicile raționale din unele țări, poți să vezi cu claritate că distrugerile pe care le-ați provocat nu au făcut decât să adauge noi victime la persoanele deja vulnerabile la virus. Economia pe care ați ruinat-o, șomerii pe care i-ați provocat și copiii cărora le-ați distrus educația reprezintă un surplus de victime rezultate exclusiv în urma acțiunilor voastre.

Nu exista nici o urgență medicală, însă voi ați întreținut o asemenea stare de doi ani încoace din lăcomie de putere, de bani și de control. Singura urgență este faptul că voi încă decideți măsurile și controlați bugete enorme pentru propagandă, și le manipulați în mod conștient, în loc să le direcționați pentru a întări sistemul de sănătate. Această urgență trebuie să înceteze!”, a notat reputatul cercetător israelian.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE