ACTUALITATEMassimo Ferrero, patron de fotbal și producător de film din Italia: Nu...

Massimo Ferrero, patron de fotbal și producător de film din Italia: Nu se moare de coronavirus

Cunoscutul om de afaceri și producător de film, Massimo Ferrero, s-a declarat în favoarea deschiderii stadioanelor pentru public în Campionatul Italian de Fotbal, Serie A, deoarece „de coronavirus nu se moare”, informează Gazzetta dello Sport.

„De coronavirus nu se moare, respectăm boala dar nu exagerăm. Oamenii de știință care apar la televizor spun lucruri diferite”, a spus el.

„Stadioanele pot rămâne deschise la 30% din capacitate. Incertitudinea ucide mintea persoanelor. În curând vom închide spitalele pentru corp și le vom umple pe cele pentru cap. Eu am fost constrâns să închid cinema-ul, iar acum toate aceste probleme cu fotbalul. Așa vor opri viața”, a spus Ferrero, care este și patronul clubului Sampdoria Genova, din Serie A.

Recent, autoritățile italiene au instituit obligativitatea măștii în toate spațiile închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite