News ȘTIRI Massimo Ferrero, patron de fotbal și producător de film din Italia: Nu...

Massimo Ferrero, patron de fotbal și producător de film din Italia: Nu se moare de coronavirus

Cunoscutul om de afaceri și producător de film, Massimo Ferrero, s-a declarat în favoarea deschiderii stadioanelor pentru public în Campionatul Italian de Fotbal, Serie A, deoarece „de coronavirus nu se moare”, informează Gazzetta dello Sport.

„De coronavirus nu se moare, respectăm boala dar nu exagerăm. Oamenii de știință care apar la televizor spun lucruri diferite”, a spus el.

„Stadioanele pot rămâne deschise la 30% din capacitate. Incertitudinea ucide mintea persoanelor. În curând vom închide spitalele pentru corp și le vom umple pe cele pentru cap. Eu am fost constrâns să închid cinema-ul, iar acum toate aceste probleme cu fotbalul. Așa vor opri viața”, a spus Ferrero, care este și patronul clubului Sampdoria Genova, din Serie A.

Recent, autoritățile italiene au instituit obligativitatea măștii în toate spațiile închise.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate