ACTUALITATEMassimo Ferrero, patron de fotbal și producător de film din Italia: Nu...

Massimo Ferrero, patron de fotbal și producător de film din Italia: Nu se moare de coronavirus

Cunoscutul om de afaceri și producător de film, Massimo Ferrero, s-a declarat în favoarea deschiderii stadioanelor pentru public în Campionatul Italian de Fotbal, Serie A, deoarece „de coronavirus nu se moare”, informează Gazzetta dello Sport.

„De coronavirus nu se moare, respectăm boala dar nu exagerăm. Oamenii de știință care apar la televizor spun lucruri diferite”, a spus el.

„Stadioanele pot rămâne deschise la 30% din capacitate. Incertitudinea ucide mintea persoanelor. În curând vom închide spitalele pentru corp și le vom umple pe cele pentru cap. Eu am fost constrâns să închid cinema-ul, iar acum toate aceste probleme cu fotbalul. Așa vor opri viața”, a spus Ferrero, care este și patronul clubului Sampdoria Genova, din Serie A.

Recent, autoritățile italiene au instituit obligativitatea măștii în toate spațiile închise.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...