luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEMartie, luna pentru viață! Calendarul activităților reunite sub motto-ul „Viitorul este pro...

Martie, luna pentru viață! Calendarul activităților reunite sub motto-ul „Viitorul este pro viață”

Luna Martie este luna dedicată vieții, în România. Începând cu 1 martie, în toată țara se organizează activități dedicate conștientizării importanței nașterii de prunci, activități care vor culmina cu Marșul pentru viață. Tema manifestărilor din acest an: „Viitorul este pro-viață”.

La București, în Luna pentru viață organizează activități asociațiile Studenți pentru viață, România pentru viață, „Spune-mi o poveste pentru suflet” și Centrele ROUA (de sprijin în criza de sarcină), informează agenția Basilica.

Marșul pentru viață de la București și marșurile locale din celelalte orașe sunt programate pentru data de 25 martie, de Buna Vestire, când Mântuitorul Iisus Hristos se zămislește în pântecele Maicii Domnului. Aceasta arată valoarea inestimabilă a fiecărei vieți umane, create în conlucrare de Dumnezeu și de om.

Marșul pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață” este organizat în Capitală de Asociația „Studenți pentru viață” București și Asociația „România pentru viață” și se va desfășura începând cu ora 12:00, pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului.

Programul lunii pentru viață, de la București, este aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE