ACTUALITATEMarian Munteanu: După LECȚIA TRUMP, cei care încă nu realizează pe ce...

Marian Munteanu: După LECȚIA TRUMP, cei care încă nu realizează pe ce lume ne aflăm (fie ei „de dreapta” sau „de stânga”), nu mai au nicio scuză

Marian Munteanu, fost lider civic al anilor 90, a comentat semnificația mandatului lui Donald Trump în fruntea statului american.

„Astăzi este ultima zi din mandatul unui președinte care a muncit enorm și a luptat aprig atât pentru binele țării sale cât și pentru apărarea unor principii și valori esențiale pentru întreaga lume civilizată.
Va fi greu, foarte greu de înlocuit, dacă nu din alte motive măcar pentru incredibilele sale intervenții ce au dus la relansarea economică a țării sale.
Pentru cei care înțeleg importanța și dificultatea susținerii principiilor conservatoare, Donald Trump a reprezentat un exemplu de combativitate, curaj politic. și eficiență managerială.
Iar celor ce prețuiesc cu adevărat libertatea, felul în care „cel mai puternic om al planetei” a fost cenzurat și terfelit public (prin cea mai mare campanie de dezinformare din istoria recentă) le va aduce, sper, o vindecare definitivă de euforia naivă a mult lăudatei „democrații liberale” (căci cenzura și minciuna crasă nu pot avea absolut nicio legătură nici cu democrația, nici cu ideea de libertate).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

După LECȚIA TRUMP, cei care încă nu realizează pe ce lume ne aflăm (fie ei „de dreapta” sau „de stânga”), nu mai au nicio scuză.

Dumnezeu să binecuvânteze poporul american și toate popoarele lumii!” a scris Munteanu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...