ACTUALITATEMarian Munteanu: După LECȚIA TRUMP, cei care încă nu realizează pe ce...

Marian Munteanu: După LECȚIA TRUMP, cei care încă nu realizează pe ce lume ne aflăm (fie ei „de dreapta” sau „de stânga”), nu mai au nicio scuză

Marian Munteanu, fost lider civic al anilor 90, a comentat semnificația mandatului lui Donald Trump în fruntea statului american.

„Astăzi este ultima zi din mandatul unui președinte care a muncit enorm și a luptat aprig atât pentru binele țării sale cât și pentru apărarea unor principii și valori esențiale pentru întreaga lume civilizată.
Va fi greu, foarte greu de înlocuit, dacă nu din alte motive măcar pentru incredibilele sale intervenții ce au dus la relansarea economică a țării sale.
Pentru cei care înțeleg importanța și dificultatea susținerii principiilor conservatoare, Donald Trump a reprezentat un exemplu de combativitate, curaj politic. și eficiență managerială.
Iar celor ce prețuiesc cu adevărat libertatea, felul în care „cel mai puternic om al planetei” a fost cenzurat și terfelit public (prin cea mai mare campanie de dezinformare din istoria recentă) le va aduce, sper, o vindecare definitivă de euforia naivă a mult lăudatei „democrații liberale” (căci cenzura și minciuna crasă nu pot avea absolut nicio legătură nici cu democrația, nici cu ideea de libertate).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

După LECȚIA TRUMP, cei care încă nu realizează pe ce lume ne aflăm (fie ei „de dreapta” sau „de stânga”), nu mai au nicio scuză.

Dumnezeu să binecuvânteze poporul american și toate popoarele lumii!” a scris Munteanu.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate