ACTUALITATEMarea resetare. De ce nu trebuie să iasă Trump? Video-ul unui jurnalist...

Marea resetare. De ce nu trebuie să iasă Trump? Video-ul unui jurnalist american pe care l-a distribuit și Dana Budeanu

Un clip înregistrat de jurnalistul american Michael J. Matt – editorul bilunarului catolic „The Remnant”, a devenit viral pe internet.

Clipul în care Matt vorbește despre alegerile din Statele Unite a fost distribuit și de creatoarea de modă Dana Budeanu, unul dintre cei mai importanți influenceri din România.

În video, Matt spune că există un plan pentru „Marea Resetare”, prin care să se stabilească o nouă ordine mondială, iar re-alegerea lui Trump este singura șansă pentru ca acest lucru să nu se întâmple.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...