ACTUALITATE Marea resetare. De ce nu trebuie să iasă Trump? Video-ul unui jurnalist...

Marea resetare. De ce nu trebuie să iasă Trump? Video-ul unui jurnalist american pe care l-a distribuit și Dana Budeanu

Un clip înregistrat de jurnalistul american Michael J. Matt – editorul bilunarului catolic „The Remnant”, a devenit viral pe internet.

Clipul în care Matt vorbește despre alegerile din Statele Unite a fost distribuit și de creatoarea de modă Dana Budeanu, unul dintre cei mai importanți influenceri din România.

În video, Matt spune că există un plan pentru „Marea Resetare”, prin care să se stabilească o nouă ordine mondială, iar re-alegerea lui Trump este singura șansă pentru ca acest lucru să nu se întâmple.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 10.636 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Articole relaționate

Cele mai citite