ACTUALITATEMarea resetare. De ce nu trebuie să iasă Trump? Video-ul unui jurnalist...

Marea resetare. De ce nu trebuie să iasă Trump? Video-ul unui jurnalist american pe care l-a distribuit și Dana Budeanu

Un clip înregistrat de jurnalistul american Michael J. Matt – editorul bilunarului catolic „The Remnant”, a devenit viral pe internet.

Clipul în care Matt vorbește despre alegerile din Statele Unite a fost distribuit și de creatoarea de modă Dana Budeanu, unul dintre cei mai importanți influenceri din România.

În video, Matt spune că există un plan pentru „Marea Resetare”, prin care să se stabilească o nouă ordine mondială, iar re-alegerea lui Trump este singura șansă pentru ca acest lucru să nu se întâmple.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite