News ȘTIRI Marea Britanie: Persoanele infectate, urmărite printr-o aplicație prin telefon. Amenzi de până...

Marea Britanie: Persoanele infectate, urmărite printr-o aplicație prin telefon. Amenzi de până la 10.000 de lire sterline pentru încălcarea măsurii izolării

Guvernul britanic a lansat o aplicație de monitorizare a localizării persoanelor testate pozitiv pentru covid, în Anglia şi Ţara Galilor, informează Digi24.

Potrivit sursei citate, Guvernul a încurajat populaţia să instaleze aplicația pe telefoanele mobile pentru a primi alerte despre proximitatea faţă de o asemenea persoană infectată.

Totodată, de luni, încălcarea măsurii izolării devine ilegală, cu amenzi începând de la 1.000 de lire sterline până la 10.000 de lire sterline.

Legea se aplică persoanelor care au fost testate pozitiv pentru coronavirus sau cărora medicii le-au recomandat să se autoizoleze deoarece au fost în contact strâns cu cineva care a contractat virusul.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate