ACTUALITATEMarea Britanie: Persoanele infectate, urmărite printr-o aplicație prin telefon. Amenzi de până...

Marea Britanie: Persoanele infectate, urmărite printr-o aplicație prin telefon. Amenzi de până la 10.000 de lire sterline pentru încălcarea măsurii izolării

Guvernul britanic a lansat o aplicație de monitorizare a localizării persoanelor testate pozitiv pentru covid, în Anglia şi Ţara Galilor, informează Digi24.

Potrivit sursei citate, Guvernul a încurajat populaţia să instaleze aplicația pe telefoanele mobile pentru a primi alerte despre proximitatea faţă de o asemenea persoană infectată.

Totodată, de luni, încălcarea măsurii izolării devine ilegală, cu amenzi începând de la 1.000 de lire sterline până la 10.000 de lire sterline.

Legea se aplică persoanelor care au fost testate pozitiv pentru coronavirus sau cărora medicii le-au recomandat să se autoizoleze deoarece au fost în contact strâns cu cineva care a contractat virusul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...