ACTUALITATEMarea Britanie: Persoanele infectate, urmărite printr-o aplicație prin telefon. Amenzi de până...

Marea Britanie: Persoanele infectate, urmărite printr-o aplicație prin telefon. Amenzi de până la 10.000 de lire sterline pentru încălcarea măsurii izolării

Guvernul britanic a lansat o aplicație de monitorizare a localizării persoanelor testate pozitiv pentru covid, în Anglia şi Ţara Galilor, informează Digi24.

Potrivit sursei citate, Guvernul a încurajat populaţia să instaleze aplicația pe telefoanele mobile pentru a primi alerte despre proximitatea faţă de o asemenea persoană infectată.

Totodată, de luni, încălcarea măsurii izolării devine ilegală, cu amenzi începând de la 1.000 de lire sterline până la 10.000 de lire sterline.

Legea se aplică persoanelor care au fost testate pozitiv pentru coronavirus sau cărora medicii le-au recomandat să se autoizoleze deoarece au fost în contact strâns cu cineva care a contractat virusul.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate