joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEMarcel Ciolacu se teme de popor și spune că nu va legaliza...

Marcel Ciolacu se teme de popor și spune că nu va legaliza parteneriatul civil între persoane de același sex, chiar dacă zice că are „prieteni care au relații cu un alt bărbat”

Premierul Marcel Ciolacu spune că nu va legaliza parteneriatul civil între persoane de același sex, chiar dacă asta înseamnă să încalce decizia CEDO pe acest subiect.

Într-un interviu acordat EuropaFM, Ciolacu spune că parteneriatul civil nu este o prioritate și că nu e mare scofală că România a fost condamnată la CEDO, pentru că nu a fost prima oară și nu va fi nici ultima.

„Nu este nici prima, nici ultima care condamnă. România a fost condamnată și pentru tratamentul din închisori. Nu este una dintre prioritățile mele și, repet, nu cred că România este pregătită în acest moment”, a spus Ciolacu.

Premierul s-a exprimat ciudat, afirmând că are „prieteni care au relații cu un alt bărbat”.

Declarația lui Ciolacu vine după ce MAE a făcut presiuni pe subiectul hotărârii CEDO cu privire la parteneriatul civil.

Schimbarea de ton a lui Ciolacu este evidentă față de-acum câteva luni, când nimic nu părea să sugereze că nu va respecta întocmai hotărârea CEDO. Mai mult, Guvernul său a adoptat un proiect de lege care recunoaște, parțial, căsătoriile între persoane de același sex.

În aceste condiții,  „curajul” lui Ciolacu a fost stimulat de anunțul AUR că va declanșa un nou referendum pentru familie, care să înscrie în Constituție faptul că mariajul este doar între un bărbat și o femeie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. E o concesie importantă deși e adevărat că lupta continuă

    PResiunea pe ei funcționează

    Și e clar că Ciolacu nu e totuși un trădător ca Iohannis din start. E și el un pesedist mai cu poporul, nu e direct in slujba lor. Dar asta nu inseamnă că nu va ceda . deocamdată știe că vin alegerile și vor pierde procente masive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE