ACTUALITATEMarcel Ciolacu: Profesorul Alexandru Rafila este una dintre variantele PSD pentru şefia...

Marcel Ciolacu: Profesorul Alexandru Rafila este una dintre variantele PSD pentru şefia noului guvern

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, duminică, că  Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, este una dintre variantele acestui partid pentru funcţia de prim-ministru, anunță Antena3.

Celelalte nume menţionate de Ciolacu sunt Sorin Grindeanu, Vasile Dâncu şi Mihai Tudose, potrivit sursei citate.

Am studiat cifrele exit poll-ului şi cele secundare, s-a făcut o ponderare şi cu voturile din diaspora. Este greu de crezut (că se va schimba acest rezultat). Dacă toţi reprezentanţii PSD vor rămâne până la ultimul buletin de vot şi vor număra voturile corect, cum este normal într-o democraţie, se va confirma că PSD este pe primul loc. Conform Constituţiei, partidul cu cele mai multe mandate parlamentare merge primul la Cotroceni cu propunerea de prim-ministru pentru a fi desemnat”, a spus Marcel Ciolacu.

După cum a relatat R3Media, potrivit rezultatelor provizorii anunțate de CURS, PSD ar fi obținut la alegerile parlamentare un scor de 30,5%, pe locul următor fiind PNL cu 29%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite