luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEMarcel Ciolacu anunță că Nicolae Ciucă va demisiona ca să poată porni...

Marcel Ciolacu anunță că Nicolae Ciucă va demisiona ca să poată porni „rotativa”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul său trebuie să prezinte un program de guvernare, pe care să-l negocieze cu colegii de alianță de la PNL.

„Noi în acest moment să venim într-o lună de zile cu un nou program de guvernare, pentru că e un nou guvern, iar apoi urmează să îl negociem în coaliție. Apoi să-l discutăm în spațiul public. Pe urmă lucrurile vor veni de la sine”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

El a mai zis că „rocada” se va face atunci când premierul Ciucă își va prezenta demisia. Doar că nu știe când aceasta se va produce.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Când premierul Ciucă își va demisia, pentru că această rocadă va fi realizată prin demisia premierului, automat demisionează tot guvernul. Urmează apoi desemnarea viitorului guvern”, a mai declarat Ciolacu.

În opinia lui, mulți dintre actualii miniștri se vor regăsi și-n noul Guvern. El chiar i-a lăudat pe Marcel Boloș și Sorin Grindeanu.

„Eu cred că mulți miniștri se vor regăsi în noul guvern. Va fi o analiză făcută de primul ministru, vom face și noi o analiză a eficienței guvernamentale și vom avea această discuție în coaliție. Cred că fiecare dintre partide va veni cu niște modificări”, a mai spus Ciolacu.

„Sunt ministerele de Finanțe, Justiției, Fondurilor Europene și Transporturilor. Suntem în această discuție. Există întotdeauna o marjă de negocieri politice”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Doi miniștri care s-au remarcat. Marcel Boloș a făcut într-o perioadă scurtă minuni și Sorin Grindeanu, care a semnat contracte, cât nu s-au semnat în ultimii 10 ani. O eficiență guvernamentală clară, amândoi lăudați de instituțiile europene”, a mai declarat Ciolacu.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate