luni, mai 20, 2024
EDUCAȚIEMApN: Instituțiile militare de învățământ trec cursurile în sistem online

MApN: Instituțiile militare de învățământ trec cursurile în sistem online

Activitatea educațională se suspendă eșalonat, începând de miercuri, în toate instituțiile militare de învățământ, a informat, miercuri, Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Potrivit sursei citate, începând de miercuri, 11 noiembrie, activitățile educaționale care impun prezența fizică a elevilor, studenților și cursanților în sistemul de învățământ militar preșcolar, liceal, post-liceal, universitar și post-universitar, precum și în instituțiile de formare continuă.

Elevii și studenții vor continua activitățile educaționale în format online de la domiciliu, iar pentru cursanții, cadre militare sau personal civil, în format online sau la distanță de la locurile de muncă.

Studenții Institutului Medico-Militar îşi vor desfăşura activitatea didactică în funcţie de deciziile senatelor celor două universităţi de medicină la care studiază – Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” și Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade”, în principiu, în formatul online.

În plus, studenții IMM continuă activitățile de voluntariat în sprijinul Direcțiilor de Sănătate Publică ale Municipiului București și județului Mureș, se precizează în comunicatul MApN.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE