sâmbătă, februarie 4, 2023
EDUCAȚIEManifestul Alianței Părinților: Nu vă dăm consimțământul pentru obligativitatea purtării măștii de...

Manifestul Alianței Părinților: Nu vă dăm consimțământul pentru obligativitatea purtării măștii de către copiii noștri

Alianța Părinților afirmă că refuză să-și dea consimțământul pentru purtarea obligatorie a măștii în școli de către copii, susține președintele acestei organizații, Cristian Filip.

Într-un video publicat pe internet, mai mulți membri ai acestei organizații citesc fragmente din „Manifestul Alianței Părinților”, din care spicuim:

„Având în vedere aplicarea măsurilor forțate aplicate copiilor, fără consultarea prealabilă a părinților și consimțământul expres al acestora, raportat la încălcarea autorității părintești și a interesului superior al copilului, vă notificăm următoarele: nu vă dăm consimțământul pentru obligativitatea purtării măștii de către copiii noștri. Copiii noștri trebuie să se poată exprima liber, să poată respira liber, fără afectarea biologică, psihologică și emoțională.

Masca aduce atingere procesului de învățare și exprimare, astfel încât ascunde mimica feței, alterează pronunția și procesul educațional.

Școala este o instituție publică, întreținută din bani de la bugetul de stat, buget alimentat din taxele și impozitele noastre”.

Într-un fragment, Conf. Dr.Costel Stanciu, președintele APC, arată că peste 80% dintre măștile de pe piața românească sunt contrafăcute, ceea ce reprezintă un pericol evident pentru copii, explică el.

Manifestul este însoțit de îndemnul de a veni la protestul de pe 19 septembrie, din Piața Universității, de la ora 16:00.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate