OPINIIMAI, VAI de (v)noi!

MAI, VAI de (v)noi!

Întâi au scos din buletin numele părinților. Adevărul este că-i încurca. Pe cine? Pe niște oameni de nimic, fără rușine, fără Dumnezeu. Păi cum să fie părinți Maria (mama) și Ion (tata)? Că poate părinte 1 este Salomeea și părinte 2 Isabela. Sau Brutus și Iuda. Și mă întreb ca prostu’ de ce mai trecem numele părinților pe certificatul de naștere? Că e tare ,,politically incorrect”!

Acum se emite alt format de buletine. Cu cip. Lăsând deoparte temerile privind o nouă închisoare digitală, deși întemeiate, să ne gândim puțin la alt aspect. Orice infractor sau om cinstit (cu o minimă informație în domeniul tehnologic) știe că orice lucru virtual e MULT mai UȘOR DE FURAT decât ceva în format fizic. E mai simplu să fur cuiva niște date stocate pe un cip sau alt dispozitiv electronic decât să-i fur buletinul din/cu tot cu portofel din buzunar. Și asta de la distanță, nu e nevoie de contact fizic. Așa că, să ne scutească ,,păzitorii identității” noastre de argumentul necesității unei mai mari protecții a datelor personale alegând buletinul cu cip. Și așa, avem prea multe cipuri deja, pe cardul bancar, pe cardul de sănătate și cândva…, pe frunte sau pe mâna dreaptă (să nu fie!), singurele locuri din organism unde acestea ar fi suportate și nu respinse de trupul nostru!

Au eliminat acum și locul de baștină, pardon, de naștere. De parcă ar conta! Ori că ne naștem în Palilula, ori că e vorba de altă planetă, tot aia e. Suntem din aceeași Cale Lactee și pentru globaliști (pe viitor deveniți intergalactici) locul nașterii e irelevant. Suntem medievali să ținem morțiș de identitatea dată de locul unde am văzut lumina zilei. După cum zicea și dl Barna, să renunțăm la ce e artificial, cum ar fi adresa de domiciliu. Nu contează unde ne naștem sau unde stăm, ideal e să votăm… cu cine trebuie, bineînțeles! Deci, mai puține adrese în CI, mai puțină bătaie de cap (?). Eventual mai mult efort intelectual al nostru să le memorăm în ordine pe toate, dinspre prezent (chiar viitor, dacă știm să citim în stele sau în palmă) spre trecut.

Mai punem noi la socoteală faptul că alea vechi nu sunt bune de ieșit din țară? Dar de ce atâta plimbat pe meleaguri străine? Cică să mai stăm și pe acasă! Dar, domnul angajat de la Interne, va veni o vreme când e nevoie de ăla cu cip să ieșim din giudeț sau suntem liberi să umblăm prin țară cât ne pohtește inimioara, cât timp nu dorim să sărim gardu’ la vecini?

Paradoxal, conform noului model, suntem mai întâi membri UE decât români. Am vrut să zic europeni, dar deja eram și până să apară niște birocrați plătiți și din banii noștri (degeaba?) de la Bruxelles să ne spună cum e cu integrarea și ce e voie să facem la noi în țară și ce nu. (Le) Ne-a trebuit Uniune? O să ne săturăm până la regret. Uite ce pățește Ungaria sau Polonia. Oameni cu minte/suflet sănătos (a se citi neîmpătimit) apără prin lege moralitatea, stopând propaganda gay și recunoscând dreptul inalienabil al părinților de a-și educa proprii copii conform credinței lor. Dar nu e bine așa că sare UE de fund în sus… Gata cu banii europeni pentru ,,medievalii” unguri. Apăi judecați dvs. cine are scaun la cap și cui îi lipsește dreapta socoteală.

Ziceam că suntem din UE mai întâi, căci din buletin va lipsi tricolorul. De parcă ar conta alea 3 culori! Ce atâta vaiet pentru nimic? După cum ziceam, pentru intergalactici (pardon, globaliști), steagul național nu valorează cât o ceapă degerată… de import, și asta. Nu merită să murim pentru steag, cum au făcut-o vrednicii noștri strămoși. Și atunci? Să nu-l punem acolo, că e tehnic imposibil să îi mai facem loc, după cum ne-a lămurit? (a se citi băgat de tot în ceață) un reprezentant al MAI.

Mare scandal de la niște buletine de 2 bani! Dacă a trebuit, din cauza asta, să-și rupă din timpul său extrem de prețios și dl Lucian Mândruță, încât să scrie ceva pe tema asta spre a ne lumina (în fapt, ca să ne mai scuipe iar pe noi, ăștia care nu înțelegem vremurile moderne și ideologia de gen). Că știința nu susține aberația genurilor, mai contează pentru dl Mândruță? Mă-ntreb ca prostu’ și eu. Ce rost are să urmăm proasta idee de pe certificatele de naștere, unde avem sex bărbătesc sau femeiesc (cum e și corect gramatical, de altfel)? Atenție, nu masculin sau feminim, că astea sunt doar genuri ale substantivului. Dar am uitat că unii oameni sunt de gen neutru sau fluid sau… (urmează o enumerație de câteva zeci de genuri inventate și lista e în permanentă actualizare), atunci de ce să îi discriminăm?  Ce relevanță are știința în fața ideologiei pure? Pe foc cu ea! Nu cu ideologia, că are mulți adepți ce și-au pierdut bunul-simț, ci cu știința. Apăi, eu sunt tare necăjit cu genul aista. Dacă azi sunt cisgender, dar mâine mă simt mai neutrois sau am avut un coșmar (și a doua zi am devenit bi sau tri sau intersex ?!), iar trebuie să mă programez online peste câteva săptămâni la Evidența Populației să schimb buletinul?

Sincer vă mărturisesc, am zile când mă simt bou sau uneori, dau iama în ceva bun ca vaca-n lucernă. Oare aș putea să invoc noua mea stare de spirit ca al x-lea gen și pe acest motiv să cer schimbarea cărții de identitate? Așa ar fi corect, din punct de vedere al logicii progresiștilor anti-sex, pro-GEN. Cred că aș economisi nițică timp, dacă mi-aș rezerva un loc (nu doar de parcare) la SPCLEP.

Nu ar fi cinstit din partea mea, în fața organelor de control, să arăt un buletin care mă dă de gol ca cisgender (nu vă speriați, așa suntem noi, ăștia heterosexuali), dacă azi eu mă simt asexual (sau orice altceva din zecile! de variante posibile, să avem de unde alege) până în ultima celulă din trupul meu trecător, viitor stârv pentru lighioanele pământului din care am fost luat și unde mă voi întoarce într-o zi, nu știu când. Că suntem doar bărbați sau femei e evident, nu pentru toți. Noi, cei ce încă avem rațiune, să purtăm de grijă de trup (ca de templul Sfântului Duh), cât și de suflet, ca și cum am muri mâine!

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate