ACTUALITATEMai țineți minte cum plângea Andreea Esca de durerea îmbolnăvirii cu covid?...

Mai țineți minte cum plângea Andreea Esca de durerea îmbolnăvirii cu covid? Fiica știristei a petrecut de halloween fără răstricții. Reacția Andreei Esca: Tare rău!

Pe 20 iulie, Andreea Esca plângea în fața unei țări întregi povestind cum a suferit, atât ea cât și familia, de coronavirus.

Mărturia ei a fost transmisă la televizor și a avut un impact foarte puternic asupra opiniei publice, datorită imaginii publice pe care o are prezentatoarea Pro TV.

Cristian Tudor Popescu spunea că mărturia Andreei Esca a „salvat niște vieți”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Se pare că fiica sa nu a fost prea impresionată de „poveștirile” mamei, astfel că într-un moment în care infectările ajung la cifre record, Alexia Eram a petrecut împreună cu prietenii de halloween, într-un club bucureștean.

Din imaginile publicate se vede cum nimeni nu respectă nicio regulă de protejare împotriva infecției: în timp ce oameni sunt amendați pe stradă dacă nu poartă mască, fiica Andreei Esca petrece într-un spațiu închis, în aglomerație, fără emoții.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului  R3Media

În imagini, fiica Andreei Esca apare machiată în cadavru, fiind nedezlipită de prietena ei îmbrăcată cu coarne.

Știrista însăși pare că a uitat repede de chinurile pe care le povestea în iulie, comentând astfel postarea cu petrecerea fiicei sale: „Tare rău”!

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate