ACTUALITATEMai țineți minte cum plângea Andreea Esca de durerea îmbolnăvirii cu covid?...

Mai țineți minte cum plângea Andreea Esca de durerea îmbolnăvirii cu covid? Fiica știristei a petrecut de halloween fără răstricții. Reacția Andreei Esca: Tare rău!

Pe 20 iulie, Andreea Esca plângea în fața unei țări întregi povestind cum a suferit, atât ea cât și familia, de coronavirus.

Mărturia ei a fost transmisă la televizor și a avut un impact foarte puternic asupra opiniei publice, datorită imaginii publice pe care o are prezentatoarea Pro TV.

Cristian Tudor Popescu spunea că mărturia Andreei Esca a „salvat niște vieți”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Se pare că fiica sa nu a fost prea impresionată de „poveștirile” mamei, astfel că într-un moment în care infectările ajung la cifre record, Alexia Eram a petrecut împreună cu prietenii de halloween, într-un club bucureștean.

Din imaginile publicate se vede cum nimeni nu respectă nicio regulă de protejare împotriva infecției: în timp ce oameni sunt amendați pe stradă dacă nu poartă mască, fiica Andreei Esca petrece într-un spațiu închis, în aglomerație, fără emoții.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului  R3Media

În imagini, fiica Andreei Esca apare machiată în cadavru, fiind nedezlipită de prietena ei îmbrăcată cu coarne.

Știrista însăși pare că a uitat repede de chinurile pe care le povestea în iulie, comentând astfel postarea cu petrecerea fiicei sale: „Tare rău”!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...