ACTUALITATEMai rău la ca la „Scânteia”: Publicația USA Today a SCHIMBAT cuvântul...

Mai rău la ca la „Scânteia”: Publicația USA Today a SCHIMBAT cuvântul „bărbat” dintr-un editorial scris de o tânără, pe motiv că e „dureros” pentru LGBT

Publicația USA Today a modificat o opinie scrisă de o fată din Connecticut care explică într-un editorial dezavantajul pe care ea și alte sportive le întâmpină în competiția împotriva băieților care pretind că sunt fete în atletism, adăugând o notă de editor în partea de sus, cerându-și scuze pentru „durerosul” limbaj folosit în articol și a modificat cuvintele, vizând în mod specific cuvântul „bărbat”, informează Breitbart.

USA Today a publicat inițial un editorial al tinerei femei, Chelsea Mitchell, care a detaliat luptele ei concurând împotriva băieților care pretind că sunt fete.

„În schimb, tot la ceea ce mă pot gândi acum este cum tot antrenamentul meu, tot ceea ce am făcut pentru a-mi maximiza performanța, s-ar putea să nu fie suficient, pur și simplu pentru că există un alergător pe linie cu un avantaj fizic enorm: un corp masculin.”, a scris ea în editorialul original.

Totuși, pe site-ul USA Today acum este omisă expresia „un corp masculin”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Iar aceasta nu este singura alterare a mesajului inițial. O notă a editorului din partea de sus a articolului oferă următoarea explicație: „Această coloană a fost actualizată pentru a reflecta standardele și orientările de stil ale USA TODAY. Regretăm că a fost folosit un limbaj dureros.”

Alianța pentru Apărarea Libertății (Alliance Defending Freedom), reprezentând-o pe Mitchell, a explicat că publicația a modificat articolul pe 25 mai fără avertisment, schimbând cuvântul „bărbat” cu cuvântul „transgender” în cadrul articolului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Imbecilizare cu panouri de perete ca USa today. Așa ziși ziariști care se cenzurează unii pe alții, de frică că își pierd serviciul dacă nu scriu cum le cer patronii

  2. Poponarii o să prindă din ce in ce mai mult curaj, văzând că nimeni nu se opune delirului lor sexual.occidentul a devenit noua Sodoma și Gomora, ghiciți cum ii va pedepsi divinitatea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...