duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEMacron o dă cotită și spune că vrea să reducă imigrația. Anul...

Macron o dă cotită și spune că vrea să reducă imigrația. Anul trecut declara că migrația este „o parte a ADN-ului Franței”

Emmanuel Macron, într-un interviu amplu pentru revista săptămânalul politic Le Point, a declarat că Franța trebuie să reducă imigrația, începând cu cei care intra în legalitate. Remarca lui Macron vine după ce anul trecut a spus că migrația „face parte din ADN-ul Franței”, conform Remix News.

În cadrul interviului Le Point, președintele francez a indicat că guvernul său va depune în toamnă Parlamentului francez un nou proiect de lege privind imigrația, a cărui adoptare a fost amânată de mai multe ori în ultimul an.

„Suntem inundați de imigrație? Nu. Nu poți spune asta. Dar situația actuală nu este sustenabilă și trebuie să reducem semnificativ imigrația, începând cu imigrația ilegală. Avem datoria de a livra”, a spus președintele francez în interviu.

„Pentru a face acest lucru, trebuie să ne protejăm mai bine frontierele externe europene, pentru că să nu uităm că Franța nu este o țară de intrare pentru străinii care sosesc în Europa, ci mai degrabă o țară de imigrare secundară pentru străinii care au intrat în Uniunea Europeană dintr-o altă țară”, a adăugat el.

Macron s-a confruntat cu o creștere record a imigrației în timpul mandatului său.

„Un an record pentru inundația de imigranți în Franța: 320.330 de permise de ședere au fost eliberate în 2022, echivalentul populației orașului Nantes. Și asta fără a lua în considerare imigrația ilegală. Este urgent să recâștigăm controlul asupra granițelor noastre!”, a scris Marine Le Pen Twitter la începutul anului 2023.

Pe 26 ianuarie, cotidianul de centru-dreapta Le Figaro a comentat cifrele publicate de Ministerul de Interne cu titlul „Presiunea migratorie din ce în ce mai puternică pune Franța cu capul la zid”. De asemenea, a publicat editorialul zilnic despre „neglijența vinovată” a guvernului în ceea ce privește imigrația.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. Vom aștepta mult și bine adevărul de la presa liberă.

  Dacă nu bârfea Stânga americană, n-aș fi aflat în veci cât datorează bunăstarea Franței mizeriei Africii („Franceze”). Sigur nu de la d-na istoric O. Ivan.

  Plus comentarii de genul „una a promis în campanie, alta a făcut după!”

  Ne-a explicat vreodată presa liberă ce găsește pe birou noul ales, în prima zi de serviciu ? Poate poze cu JFK în avionul care îl ducea înapoi acasă, după vizita de la Dealey Plaza ?

  A investigat vreodată presa liberă regularitatea cu care se produc „trădările” în Democrație și modul EXACT în care se ajunge la ele ? Are d-na O. Ivan lucrări în sertar, așteptând febril publicarea ?

 2. TRebuie să ințelegeți că Macron este fix ca Merkel – psihopați globaliști care MINT fără scrupule.

  Merkel a fost aleasă spunând că multi-kulti a eșuat. Și ce a făcut? A dat tunul de peste 2 milioane de imigranți.

  La fel Macron. Zice asta doar pentru că știe că francezii s-au săturat de imigrație. Dar in fond el asta face, lasă să intre 400.000 de imigranți anual. Adică incă 4 milioane in 10 ani, adăugați la cele peste 8 milioane de musulmani / asiatici actuali

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE